Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.818
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.818
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Binance LUNC İçin Yakım Gerçekleştirdi

Binance, Terra Classic (LUNC) spot ve marjin alım satım işlemlerinde yakım mekanizması uygulayacağını duyurmuştu.

Terra ekosisteminin çöküşünün ardından kripto piyasasında büyük bir düşüş yaşandı ve şirketler iflasa karşı savaş vermeye başlamıştı. Tüm bunların üzerine Terra tarafında fork’lanma yaşandı ve iki farklı ağ oluşturuldu. Binance de Terra Classic (LUNC) işlemlerinde yakım mekanizması uygulacağını duyurmuştu. Bugün gerçekleştirilen yakımla iki milyar dolar değerinde yakım gerçekleşti.

Binance’te Yüksek Miktarda LUNC Yakımı Gerçekleşti

Terra Finder üzerinden paylaşılan verilere göre Binance bugün yaklaşık iki milyar dolarlık yakım gerçekleştirdi ve bu Binance’in şu ana kadar yaptığı en büyük yakım oldu.

Binance tarafından yapılan duyuruda, tüm alım satım ücretlerini LUNC yakım adresine göndererek bir yakım mekanizması uygulanacağı paylaşılmıştı. Bu işlem ile birlikte LUNC arzının kademeli olarak azaltılması planlanıyordu.

Bu yakma Binance’in şimdiye kadar yapacağı en yüksek yakma oldu. Mind, LUNC bu duyuru nedeniyle ikiye katlandı ve LUNC’un piyasa değerini 1 milyar doların üzerinde ekledi. Yaklaşık iki milyar dolarlık yakım sırasında 5,590,907,838 adet LUNC yakılmış oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir