Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.696
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.696
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Binance Launchpad’deki 26. Proje: League Of Kingdoms (LOKA) Nedir?

Binance, Launchpad’deki 26. projeyi duyurdu: League of Kingdoms (LOKA). Borsa, LOKA için Launchpad abonelik formatını takip edecek ve kullanıcıların BNB bakiyesini kaydetme süresi 12.01.2022 ile 20.01.2022 arasında 8 gün sürecek. Peki League Of Kingdoms (LOKA) nedir? Coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

League of Kingdoms (LOKA) nedir?

League of Kingdoms, dünyanın ilk Blockchain tabanlı MMO strateji oyunlarından biridir. Oyuncular krallıklar inşa eder, çiftlik kaynakları kurar, canavarlarla savaşır (PvE) ve düşman krallıklara (PvP) veya ittifaklara (MMO) karşı rekabet eder; burada tüm arazi parselleri, tokenize edilebilir kaynaklar, görünümler ve diğer birçok oyunla birlikte NFT olur. Ücretsiz strateji oyunu şu anda mobil (Android, iOS) ve PC’de mevcuttur.

Temel özellikler ve öne çıkanlar

  • İlgi çekici MMO deneyimi:  League of Kingdoms şu anda 15.000 eşzamanlı oyuncuya, 80.000 günlük aktif oyuncuya ve 400.000 aylık aktif oyuncuya sahiptir. Kıtalararası savaşlar ve diğer çeşitli yarışmalar aracılığıyla oyuncular, ilgi çekici bir küresel MMO deneyiminin keyfini çıkarabilirler.
  • Çeşitli oyun modları:  Oyuncular, oyun evreninden ayrılmadan tek bir yerde tek oyunculu kampanyalardan, PvE ve PvP’den her şeyin tadını çıkarabilirler.
  • DAO için mükemmel oyun tasarımı:  1. günden itibaren oyuncular, sosyal, ekonomik, oyun teorik ve politik unsurların ayrıntılı bir kombinasyonuna sahip bir dünyaya dalacaklar. Yönetim, onu Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon (DAO) için mükemmel bir ortam haline getiren düzenin oluşturulmasında çok önemli bir rol oynar.
  • Başarılı Geliştirme ekibi: Geliştirme ekibi, endüstri lideri AAA oyun stüdyolarından ve yenilikçi teknoloji şirketlerinden deneyimli oyun geliştiricileri, tasarımcılar, sanatçılar ve operatörlerden oluşur.

LOKA token satış detayları:

  • Token Adı: League of Kingdoms (LOKA)
  • Launchpad Hard Cap: 4.000.000 USD
  • Kullanıcı Başına Hard Cap: 15.000 USD (93.750 LOKA)
  • Toplam Token Arzı: 500.000.000 LOKA
  • Binance Launchpad’e Tahsis Edilen Toplam Token: 25.000.000 LOKA (Toplam Token Arzının %5’i)
  • Halka Açık Token Fiyatı: 1 LOKA = 0.16 USD (BNB cinsinden fiyat abonelikten önce belirlenecek)
  • Token Satış Formatı: Abonelik
  • Desteklenen Oturumlar: Yalnızca BNB

Bu makalede League Of Kingdoms (LOKA) nedir? sorusuna sizler için yanıt aradık. Ancak önemle belirtmek isteriz ki herhangi bir kripto paraya kendi bağımsız araştırmanızı yapmadan yatırım yapmayın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir