Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.269
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.269
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance, Kanada Düzenleyicisinden Ontario’daki Faaliyetleri İçin Onay Aldı

Dünyanın en büyük kripto varlık alım satım platformu Binance, Kanadalı düzenleyicilerden onay aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Binance Çarşamba günü Kanada’daki faaliyetleri ile ilgili bir açıklamada bulundu. Platform, Ontario’da faaliyet göstermeye devam edeceğini duyurdu. Bilindiği gibi Binance, Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’nun (OSC) kripto varlık alım satım platformlarını yönetmeliklere uymamakla suçlamasının ardından Haziran ayında Kanada’nın en kalabalık eyaleti olan Ontario’dan çekileceğini söylemiş ve Ontario kullanıcılarının 31 Aralık’a kadar hesaplarını kapatmaları gerektiğini duyurmuştu. 

Ancak Binance konu hakkında yeni bir açıklama yaptı ve düzenleyici kurumun şirketin faaliyetlerine devam edebilmesi için izin verdiğini bildirdi. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Kanadalı düzenleyicilerle devam eden ve olumlu işbirliğinin bir sonucu olarak, Kanada’daki Binance, Kanada’da FINTRAC’e bir Para Hizmetleri İşletmesi olarak kaydolarak düzenleyici yolda ilk adımlarını atmakta başarılı oldu… Bu kayıt, Kanada’daki faaliyetlerimize devam etmemize ve biz tam bir kaydolma sürecine girerken Ontario’da faaliyetlerimize devam etmemize izin veriyor.”

Daha önce aktardığımız üzere Binance, bu yıl dünyanın dört bir yanındaki finansal düzenleyicilerden uyarı almasının ardından, ciddi bir regülasyonlarla uyum sürecine girmişti. Bu ise, platformun bu alanda elde ettiği son somut adımı temsil ediyor. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir