Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.670
% 2.56
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.670
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance, İsveç’ten Onay Aldı! CZ’den Önemli Açıklamalar

Binance

Binance, İsveç Mali Denetleme Kurumu tarafından ülkede hizmet vermek için gereken onayı aldı. Binance CEO’su sektöre dair önemli açıklamalarda bulundu.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance tüm ülkelerde faaliyet göstermek için çalışmaya devam ediyor. Borsa son olarak, İsveç Mali Denetleme Kurumu tarafından ülkede hizmet vermek için gereken onayı aldı.

İsviçre’nin St Moritz kentinde düzenlenen bir konferansta konuşan Binance CEO’su Changpeng Zhao, son zamanlarda kripto borsalarında yaşanan işten çıkarmalara karşı Binance’ın tutumuna dair açıklamada bulundu.

Zhao, kripto borsası devinin 2023’te %15 ila %30 arasında personel sayısını arttırma hedefleriyle büyümeye devam edeceğini söyledi.

Borsanın önümüzdeki yıl için planları arasında teknolojiyi geliştirmek, geniş kripto borsa operatörünü daha verimli hale getirmek ve müşteri desteğine yatırım yapmak yer alıyor.

“Oldukça büyük, oldukça kârlı bir işimiz var ama bu sonsuza kadar sürmeyecek… Kodak olmak istemiyoruz,” dedi. “Başkalarının bizi bozmasından ziyade biz kendimizi bozmak istiyoruz.”

Zhao ayrıca, 10 ila 15 yıl içinde Binance’ten daha büyük bir merkezi olmayan borsa olacağı tahmininde bulundu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir