Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.001
% 3.71
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.001
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance, GTO Tokeninin Gifto’ya (GFT) Değişimini Destekleyecek

Binance

Kripto borsası Binance yaptığı duyuruda Gifto (GTO) Tokeninin Gifto’ya (GFT) değişimini destekleyeceğini duyurdu.

Dünyanın önde gelen kripto borsası Binance yaptığı duyuruda Gifto (GTO) tokenının GFT’ye değişimini destekleyeceğini duyurdu. Borsa yayınladığı duyuru metninde destek sürecinin  Binance Simple Earn hizmetindeki servislerin 18 Ocak 2023, Türkiye saati ile 05.00’te durdurulması ile başlayacağını ve GTO Esnek Ürünleri için desteğin sonlandırılacağını ve aboneliklerin kullanılamayacağını açıkladı.

Yapılan duyuruya göre Simple Earn Esnek Ürünlerdeki GTO bakiyeleri mevcut abonelikler için otomatik olarak kullanılacak ve 20 Ocak 2023, saat 09.00’dan önce kullanıcıların spot cüzdanlarına yatırılacak.

Kullanıcıların ayrıca GTO Esnek Ürünlerini 20 Ocak’tan önceki herhangi bir zamanda kullanmayı seçebilecektir. Fakat 30 Ocak 2023, saat 05.00’ten itibaren borsanın, artık GTO hediye kartlarını desteklememeye başlayacak.

Hediye Kartları GFT’ye Dönüştürülecek

8 Şubat’tan sonra, kullanılmamış tüm GTO Hediye Kartları, kullanıldıklarında otomatik olarak GFT’ye dönüştürüleceği açıklandı.

Borsa, 30 Ocak 2023, saat 06.00’da borsa mevcut tüm GTO spot ticaret çiftlerin listeden çıkaracak ve bekleyen tüm GTO spot ticaret emirlerini iptal edecek. 

Binance tüm Gifto (GTO) bakiyelerinin geri alınacağını ve Gifto’nun (GFT) tüm uygun kullanıcılara 1 GTO = 1 GFT oranında dağıtımına başlayacağını söyledi.  Ayrıca 8 Şubat’ta GFT/BUSD spot ticaret çifti işlemlere açılacağı ve token takası tamamlandıktan sonra Gifto (GFT) para yatırma ve çekme işlemlerinin ne zaman açılacağını kullanıcılara bildirmek için ayrı bir duyuru yapılacağı açıklandı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir