Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.595
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.595
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Binance, Eski IRS Temsilcisini Kadrosuna Aldı

Lider kripto varlık alım satım platformu Binance, şüpheli faaliyet raporlamasını (SAR) yönetmesi için deneyimli bir IRS çalışanını kadrosuna kattı. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Binance, düzenleyici uyumluluk cephesini güçlendirmeye devam ediyor. Platformun bu konudaki son hamlesi ABD Vergi Dairesi’nde (IRS) eski bir ceza soruşturması özel ajanı olan Amjad Qaqish’i kadrosuna katmak oldu. Haber, Cuma günü duyuruldu.

Qaqish’in IRS’te dolandırıcılık, vergi kaçakçılığı, kara para aklama ve kripto dahil terör finansmanı davalarında 30 yıllık bir geçmişi bulunuyor. Qaqish’in görevi, kripto para piyasasının kötüye kullanmasını önlemek için şüpheli faaliyetleri izlemek olacak.

Binance geçtiğimiz aylarda birçok ülkenin finansal düzenleyicisinden uyarı almış ve bu uyarılara yönelik olarak da ya söz konusu ülkelerdeki faaliyetlerini sonlandırmış ya da kısıtlamıştı. Binance ayrıca düzenleyici çerçeveye sadık kalmak için özel ve kamu kurumlarından birçok üst düzey yetkiliyi de kadrosuna kattı. Binance geçtiğimiz aylarda yine eski IRS çalışanları olan Tigran Gambaryan ve Matthew Price’ı küresel istihbarat ve soruşturmalardan sorumlu başkan yardımcısı ve kıdemli soruşturma direktörü olarak atadı. Ayrıca geçtiğimiz ay, Dubai Finansal Hizmetler Otoritesi’nden Mark McGinness’i ilk düzenleyici irtibat görevlisi olarak işe aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir