Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.861
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.861
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance, Düzenleyici Çerçevelere Uyum Kapsamında Genel Merkezini Yakında Açıklayacak

Binance CEO’su Changpeng Zhao, şirketin olası yatırımları ve genel merkezi hakkında konuştu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Lider kripto varlık alım satım platformu Binance’in CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, Cuma günü Singapur’daki Bloomberg New Economy Forum’da şirketin yatırım olasılıkları ve genel merkezi hakkında konuştu. CEO, şirketin Amerika’daki yan kuruluşunun yakında “birkaç yüz milyon” dolar yatırım alabileceğini düşünüyor. Ona göre bu yatırım, bir veya iki ay içinde gelebilir. 

CEO ayrıca Binance US’in ileride halka açılabileceğini yineledi. Ancak bunun öncesinde birkaç finansman turunun iyi geleceğini söyledi. CZ daha önce de şirketin üç yıl içinde halka açılmayı planladığını açıklamıştı.

Binance ise yakında bir genel merkez duyuracak. Daha önce aktardığımız üzere Binance, birçok ülkenin finansal düzenleyicisi tarafından uyarı almış ve hatta birçok ülkede hizmetlerini durdurmak veya kısıtlamak zorunda kalmıştı. CZ daha önce fiziksel bir merkez olmadan da şirketin faaliyetlerini sürdürebileceğini söylemişti ancak düzenleyici kurumlardan aldığı tepkiler bu fikrini değiştirmesine neden oldu. CEO Eylül ayında şirketin düzenleyicilerle birlikte çalışmak için merkezi bir ofise ihtiyacı olduğunu kabul etti. Şimdi bu duruma yeniden dikkat çekti ve yakında açıklayacaklarını söyledi:

“Kripto yanlısı olan birkaç ülke var ve halihazırda tasarlanmış bir genel merkez kurulumumuz var, ancak bugün açıklayamam. Bunu çok kısa bir süre içinde kamuoyuna duyurabileceğiz.”

CZ ayrıca Binance artık bir teknoloji şirketinden ziyade finansal hizmetler sunan bir şirkete dönüştüğü için düzenleyici çerçevelere daha çok dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version