Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.816
% 3.25
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.816
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Binance Duyuru Yaptı: Kripto Paralar İçin Hack Kalkanı!

Lider kripto para borsası Binance, kullanıcıların çıkarlarını korumaya yönelik “Kullanıcılar için Güvenli Varlık Fonunun (SAFU)” bir milyar dolara ulaştığını duyurdu. Gün içinde yaptığı açıklamalarda Changpeng Zhao (CZ), “güven” unsuru için sigorta fonu cüzdan adreslerini yayınladıklarını da paylaştı.

Kullanıcılar için 1 milyar dolar Binance güvenlik fonu

Kullanıcılar için Güvenli Varlık Fonu (SAFU), Binance tarafından Temmuz 2018’de kullanıcıların çıkarlarını korumak için kurulmuş bir acil durum sigorta fonu. Fon kurulduğunda Binance, kullanıcıların çıkarlarını korumak için alım satım ücretlerinin bir yüzdesini taahhüt etti. Binance Kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, konuyla ilgili şunları paylaştı:

Binance’de her zaman ‘fonlar güvende’ dedik ve bugün Binance Güvenli Varlık Fonu boyutu, kullanıcıları bu tür olası sorunlara karşı korumanın yanı sıra etkili bir koruma görevi görüyor. Son teknoloji güvenliğimiz sayesinde, kullanıcılarımızın çıkarlarının iyi korunduğundan eminiz.

Kullanıcılar için Güvenli Varlık Fonu 2018’de ilk kurulduğunda, Binance olası güvenlik ihlallerine karşı sigorta sağlamak için tüm alım satım ücretlerinin %10’unu tahsis etmeye başladı. İleriye dönük olarak Binance, fon büyüklüğünün kullanıcıların çıkarlarını korumak için yeterli kalmasını sağlamak için SAFU’nun büyüklüğünü izlemeye devam edecek. Güvenli Varlık Fonu’nun değeri 29 Ocak 2022’deki açılış fiyatına göre 1 milyar dolar olarak belirlendi. Fonun değeri piyasaya göre dalgalanacak. Fon iki cüzdan adresinde görüntülenebilir ve BNB, BUSD ve BTC’den oluşuyor. Şeffaflığın “güven” oluşturmanın önemli bir unsuru olduğunu belirten CZ, şunları da ekledi:

Şeffaflık, güven inşa etmenin önemli bir unsurudur, bu yüzden sigorta fonu cüzdan adresimizi yayınlıyoruz. Tüm ekosisteme fayda sağlayacak ve hükümetlere, düzenleyicilere ve önemli kişilere gösterecek olanın aynısını yapmak için tüm merkezi borsalara çağrıda bulunuyoruz. Paydaşlar, kripto ekosisteminde güveni, bütünlüğü ve şeffaflığı korumaya yönelik toplu taahhüdümüzdür.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir