Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.925
% 6.50
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.925
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance CEO’sundan Önemli Terra Yorumu: İşe Yaramaz!

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Twitter üzerinden Binance’in Terra (LUNA)’ya 300 milyon dolar yatırım yapmadığını açıkladı. Larry Cermak’ın, borsanın Terra tohum yatırım turunu 2019 ve 2021’de yönettiği yorumuna yanıt verdi. Larry Cermak ayrıca Binance’in 300 milyon dolarlık yatırımı yaptığını ima etti. İddialara cevap veren Binance CEO’su ayrıca LUNA’daki ekipten, özellikle on chain işlemlerle ilgili olarak daha fazla şeffaflık talep etti. İşte detaylar…

CZ’den Binance’in Terra yatırımına yönelik açıklama

Genellikle CZ olarak bilinen Binance kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, kripto borsasının Terra projesine 300 milyon dolar yatırım yaptığı iddialarını yalanladı. CZ’nin Binance’in erken aşamalarda Terra’ya katılımıyla ilgili açıklaması, Binance’in 2018’de Terra’ya yalnızca 3 milyon dolar yatırım yaptığını açıkladığı sekiz bölümden oluşan bir tweet dizisi şeklinde geldi. Changpeng Zhao, The Block’tan Larry Cermak’ın, Binance’in 2019 ve 2021’de tohum turlarına öncülük etmesi nedeniyle CZ’nin Terra efsanesi hakkında tweet attığını ima eden bir iddiasına yanıt veriyordu.  CZ, tweet’inde aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Binance, Luna’nın fon toplama etkinliğinin 2. turuna katılmadı ve herhangi bir UST almadık. Binance Labs, 2018’de Terra’ya (layer-0 Blockchain) 3 milyon dolarlık yatırım yaptı. UST, ilk yatırımımızdan çok sonra piyasaya sürüldü. Binance Labs son 4 yılda yüzlerce farlı projeye yatırım yaptı. Bu projelerden bazıları başarıya ulaşırken, bazıları ise ulaşamadı. Yatırım yapmanın doğası budur.

CZ, LUNA ekibinin planından umutlu değil

Binance’in Terra’ya 300 milyon dolar yatırım yaptığına dair CZ’nin yalanlama iddialarına ek olarak, Binance CEO’su Terra’daki (LUNA) ekipten daha fazla şeffaflık talep etti. CZ, özellikle UST ve LUNA’nın çöküşünün Terra topluluğu üzerindeki etkisi konusunda endişeli olduğunu aktardı ve aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Tweet’lerimde kişisel soru işaretlerime değiniyorum. Yeni coin basmak, forklama değer yaratmaz. Tekrardan satın almak ve alınanları yakmak değer yaratır. Ayrıca fonlar proje ekibinin sahip olabileceği şeyler değildir. Bu konuda ekipten daha fazla şeffaflık bekliyorum. Projenin ve ekibin toparlanmasını umuyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir