Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.937
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.937
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance CEO’sundan Önemli Öngörüler: Düşüşler Normal!

Binance CEO’su CZ, fiyatların %60’dan fazla değer kaybettiği ayı piyasasında yatırımcılara tavsiyeler vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeni sektörlerin böyle şekillendiğini söylemişti. Şimdi, ayı dönemleri hakkında daha fazla tecrübesini paylaşırken, düşüşlerin normal olduğunu vurguluyor…

Binance CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma çabasını desteklemeye hazır

Dünyanın en büyük kripto para borsasının CEO’su Bloomberg ile yaptığı en son röportajda, Elon Musk’ın Twitter hamlesini ve mevcut ayı piyasasını değerlendi. CZ’ye yönetilen sorulandan biri, neden Twitter anlaşmasına hala bu kadar bağlı olduğuyla ilgiliydi. CZ, Elon Musk’ın teklif destekçilerinin sadece liderliğini takip ettiğini söyledi. Ayrıca, Elon Musk anlaşmayı reddederse gerekli fonları sağlamaya veya geri çekmeye hazır olduklarını belirtti.

Binance CEO’sunun gündemindeki tek konu Elon Musk ve Twitter değil. CZ ayrıca, kripto paraların çoğunluğunun ortalama olarak değerlerinin %15’inden %30’una kadar kaybettiği piyasanın en son davranışı hakkında soruları da cevapladı.

Zhao, sunucuya şaşırmadığını ve volatilitenin her zaman kripto para piyasası için “normal” olduğunu söyledi. 2018’de, kripto para piyasası, varlıkların çoğunluğunun piyasadan buharlaşması ve bir daha asla görülmemesiyle, kapitalizasyonunun neredeyse %90’ını kaybetti.

Binance CEO’su düşüşerin normal olduğunu söylüyor: 3. ayı piyasası dönemim

CZ, düşüşlerin sadece kripto paralar için değil, tüm piyasalar için normal olduğunu söylüyor. Netflix pandemiden sonraki süreçte %70’den fazla değer kaybetti. Bu durumu normal bulan CZ, şirketinin bu dalgalara hazırlıklı olduğunu belirtiyor. Röportajın bir kısmında şu ifadelere yer verdi:

Şirketimin ve benim tecrübe ettiği ilk ayı piyasası değil. Bu benim 3. ayı piyasası dönemim. Biz hazırlıklarımızı yapmıştık…Çoğu şirket (Coinbase) işten çıkarırken biz kadromuzu büyütüyoruz. Ayrıca işe alımların ve reklam yapmanın en verimli dönemi ayı piyasalarıdır.

CZ devamında, Binance’in ayı sezonlarını fırsata çevireceğinden bahsediyor. Bu konuda CZ şunları söyledi:

Bizim yatırımlarımız kripto para piyasasına daha fazla insan çekmekle ilgili…Örneğin veri sağalama sitesi CoinmarketCap’i satın aldık. Trust wallet da bir merkeziyetsiz cüzdan uygulaması bir diğer örnek… Kripto piyasanın dışında, geleneksel medyaya da yatırımlarımız oldu. Forbes anlaşmasını biliyorsunuz. Twitter konusunda da çalışmalarımız sürüyor.

Terra ayı piyasasının katalizörü oldu

2022’de DeFi sektörü, borç verme ve borç verme piyasasındaki likiditedeki düşüşün ardından milyarlarca dolarlık tasfiyeyle karşı karşıya kaldıktan sonra en büyük kaybedenlerden biriydi. Bu yılki kripto piyasası satışlarına arka arkaya iki aşırı olumsuz olay neden oldu: Terra’nın UST ve LUNA felaketi ve kripto para birimleri ve hisse senetleri gibi riskli varlıklardan büyük miktarda fon çıkışına neden olan beklenmedik şekilde yüksek enflasyon verileri.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir