Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.308
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.308
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance CEO’su Tahminlerini Açıkladı: Bu Altcoin’ler Önde Olacak!

Binance CEO’su Changpeng Zhao namı diğer CZ, Fortune India için kaleme aldığı yazısında, 2022 yılında kripto para benimsenmesinde büyük bir artış beklediğini belirtiyor ve önde olacak altcoin projelerini paylaşıyor. Biz de coinmuhendisi.com olarak CZ’nin kendi kaleminden 2022 beklentilerini okuyucularımız için hazırladık.

CZ’nin 2022 kripto dünyası ve umut vaat eden altcoin projeleri

Kripto para piyasası 2021’de olağanüstü bir genişleme elde etti. Bitcoin rekorlar kırarken, altcoin projeleri ona eşlik etmeye başladı. Ethereum, Dogecoin ve Shiba Inu benzer kripto paralar da ciddi bir ilgi düzeyine ulaştı. Kripto para birimlerinin kitlesel olarak benimsenmesinin tüm hızıyla devam ettiğine inanıyorum.

Geleneksel ve kripto odaklı girişim şirketleri (VC’ler) son zamanlarda büyük yatırımlar yapıyor. Yapılacak birçok yenilik, kullanım alanlarını ve erişilebilirliği artıracak, ayrıca yüzlerce kripto paranın benimsenmesini de kolaylaştıracak. Uyum sağlama, dünya sahnesinde daha da artacak. Hindistan, kripto para girişimcileri için finansman fırsatları ve bireyler için alternatif gelir varlıkları sağlamaya devam edecek.

Tekonloji şirketleri kriptoya girdikçe daha fazla görünürlük kazanan merkezi olmayan finans (DeFi) ve GameFi, şu anda sadece buzdağının görünen kısmı. Küresel kripto kullanımının 2022 yılına kadar %5’ten %20’ye çıkacağı konusunda iyimserim. DeFi 2021’de büyük bir patlama yaşadı ve büyük ihtimalle GameFi ve SocialFi’ın 2022’de de yüksek ilgi ve inovasyon görmesine tanıklık edeceğiz.

Ekstra finansmanla, 2021’e benzer şekilde bu 12 aydaki gibi büyük bir yenilikler görmeyi bekleyebilirsiniz. Bireysel traderlar sayesinde piyasa 2021’de şekillendi. Sanal gerçeklik, artırılmış gerçeklik, sosyal ağların kullanımı, oyun işi, para çağı ve daha fazlası gibi en son girişimlerin daha fazla büyümesine ve gelişmesine yol açacak.

NFT’lerin, “play-to-earn” tarzı oyunların ve metaverse projelerinin popülaritesi gittikçe artarken, bunlar, sadece parasal kazançlara odaklanmadıkları için topluluklarına değer katıyorlar. Bu sektör, farklı bir kitle aracılığıyla dikkat çekiyor. Bu kişiler kimlik tanıtımı, fütüristik oyunlar, dijital emlak, sanat koleksiyonları ve inşaat hayran kitleleri hakkında düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir