Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.097
% 3.32
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.097
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance CEO’su Konuştu: Bu Kripto Paradan Almadık!

Geçtiğimiz günlerde, işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası Binance hakkında bir iddia ortaya çıkmıştı. Binance CEO’su, borsanın Bitcoin dipten satın almak için 2 milyar dolar harcadığı iddialarını reddetti.

Binance, BTC satın almadı

Genel olarak CZ olarak bilinen CEO Changpeng Zhao, Binance’in hafta sonu herhangi bir Bitcoin almadığını açıkladı. Hafta sonu boyunca, birkaç haber sitesi Binance borsasının Bitcoin düşüşünü satın aldığını iddia etti. Bu, BTC’nin fiyatının 20 bin doların altına düştüğü bir zamandaydı. Görünüşe göre raporlar, Binance’in yaklaşık 101.266 BTC’yi soğuk bir cüzdana aktardığı bir örneği gösterdi. Borsa, kripto paranın transferini inkar etmiyor. Ancak düşüşü satın aldığına dair herhangi bir öneriyi reddediyor.

Kripto soğuk cüzdanlar, özellikle balinalar veya en iyi borsalar tarafından kripto depolama için nispeten popüler bir seçenek olmuştur. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere genel olarak, soğuk cüzdanlar çevrimdışı tutulan cüzdanlardır. Esas olarak bir bilgisayara takılabilen donanım aygıtları biçimindedirler. Bunlar, aktif bir internet bağlantısı ile çevrimiçi tutulan sıcak cüzdanlardan farklıdır. Örneğin, borsalarda gerçekleşen alım satım işlemleri sıcak cüzdanlardadır. Bununla birlikte, borsalar herhangi bir hack girişiminden kaçınmak için fonlarını internetten uzakta güvenlik olarak soğuk cüzdanlarda tutar.

Binance CEO’su, cüzdan transferlerini açıkladı

Binance CEO’su CZ’nin yakın tarihli bir tweetine göre, borsada daha fazla kullanıcının kripto satın alması nedeniyle borsa, BTC varlıklarını soğuk bir cüzdana aktarıyordu. Kabul edilirse, kripto yatırımcılarının düşüşler sırasında daha fazla varlık biriktirdiği biliniyor. Bu, BTC’nin hafta sonu 20 bin doların ve 19 bin doların altına düştüğü zaman olmuş olabilir.

Yanlış bir makale daha. Soğuk cüzdan arttığında, bu Binance’e daha fazla kullanıcının yatırıldığı anlamına gelir.

Nitekim düşüş, kripto topluluğunda, özellikle Twitter’daki kripto topluluğunda dip çağrısında bulundu. Bu durum, bir paniğe neden oldu.

Bitcoin fiyatı toparlanmaya başladı

Hafta sonu, özellikle Cumartesi, Bitcoin için acı verici bir an olsa da, kripto, 20 bin doların biraz altına geri çekilmeden önce gücünü toplamış ve 20 bin dolar aralığına geri dönmüş gibi görünüyor. Bitcoin şu anda 19.903 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir