Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.452
% 5.02
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.452
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance CEO’su Doğruladı: Bu Altcoin SEC Kıskacında!

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) soruşturmasını ilişkin soruları cevapladı. Kripto borsasının kurucusu, SEC’in altcoin projesinin tokenine olan ilgisini kabul etti.

Altcoin projesi Binance Coin (BNB), SEC soruşturması altında

Dünyanın en büyük kripto borsasının kurucusu, SEC’in Binance’in borsa tokenine olan ilgisini reddetmeyi bıraktı. Binance kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao ‘CZ’, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) BNB borsa tokeni hakkında ‘sorular sorduğunu’ ifade etti. Bununla birlikte SEC’in  borsa için henüz mahkeme celbi çıkarmadığını da kaydetti.

Bu ayın başlarında Bloomberg, SEC’in BNB tokeninin kayıt dışı bir menkul kıymet oluşturup oluşturmadığını araştırdığını bildirdi. CZ, Consensus 2022’sindeki izleyicilere SEC’in Binance ve ürünleri hakkında düzenli olarak sorular sorduğunu söyledi. Ayrıca, borsanın yetkililerle düzenli temas halinde olduğunu ifade etti.

Öte yandan CZ, Binance’in mahkeme için çağrı tebliği almadığını belirtti. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere CZ, sadece SEC ile temas halinde olduklarını söyledi. Ayrıca SEC, politikasında olduğu gibi bir soruşturmanın varlığı hakkında yorum yapmayı reddetti.

Ayrı olarak Binance, Adalet Bakanlığı, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) ve İç Gelir Servisi tarafından soruşturma altında. CZ ayrıca bir banka hesabı olmasına rağmen düzenli olarak kullanmadığını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir