Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.879
% 1.63
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.879
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance CEO’su da Var! İşte 5 Ünlüden Bitcoin ve Altcoin Yorumları

Geçen yıl kripto piyasasında, merkezi olmayan finans (DeFi) sektörünün benzeri görülmemiş yükselişine, DeFi 2.0’ın ortaya çıkışına, Non Fungible Token (NFT)’lere, metaverse evrenin patlamasına, Web3 gelişimine yol açan alternatif merkezi olmayan çözümlere vb. birçok gelişmeye tanık olduk ve Bitcoin ve altcoin projeleri için umut vadeden yeni bir yıla başladık. Bitiş ve başlangıç arasında kalan hafta içinde kripto para piyasasında ilgiyle takip edilen önemli simaların paylaşımlarına ve konuşmalarına coinmuhendisi.com okuyucuları için bir göz attık.

Ünlü simalar Bitcoin ve altcoin projeleri hakkında neler konuştu?

MicroStrategy kurucusu Michael Saylor

İş zekası, mobil yazılım ve bulut tabanlı hizmetler sağlayan bir şirket olan MicroStrategy’nin kurucularından ve yöneticilerinden olan Michael Saylor, Bitcoin ve altcoin projelerinin düzenlemesi ve oynaklığı, kripto uygulamalarının zorlukları, menkul kıymetler ve platformlar, kurumlar için fırsatlar, siber güvenlik vb. konuları ele aldığı bir YouTube videosu paylaştı. Michael Saylor, sosyal medyada bu hafta içinde Bitcoin ile ilgili birçok paylaşım yaptı. Bu paylaşımlar arasında MicroStrategy’nin Bitcoin satın alması da bulunuyordu.

Bitcoin ve kripto düzenlemesi ve volatilitesi, paranoya tehlikeleri ve diplomasinin erdemleri, kripto uygulamalarının zorlukları, menkul kıymetler ve platformlar, kurumlar için fırsatlar, siber güvenlik ve öldürücü uygulamaların Lightning aracılığıyla nasıl sağlanacağı hakkında bir inceleme.

TRON’un kurucusu Justin Sun

Kripto para birimi platformu TRON’un kurucusu ve Rainberry.Inc’in şu anki CEO’su olan Justin Sun, bu hafta Barbados’a giderek Başbakan Mia Mottley ve kabinesi ile tanıştı ve görüşlerini paylaştı. Görüşmenin içeriğinde finansal düzenlemeler, gelişmekte olan ülkelerde Blockchain entegrasyonu, yenilenebilir enerjiler vb. konular yer aldı. Bu arada, Justin Sun, Fair dergisinin kapağında yer almakla ilgili heyacanını dile getiriken, USDC’nin Binance üzerinde Tron ağına gelişine de değindi.

Barbados’a gittim ve Başbakan Mia Mottley ve Maliye, Ekonomik İşler ve Yatırım Bakanlığı’nın kilit üyelerinin yanı sıra Enerji, Küçük İşletmeler ve Girişimcilik Bakanlığı üyeleri de dahil olmak üzere kabinesi ile görüştüm.

Milyoner yatırımcı Anthony Pompliano

Çok sayıda şirket kurup satan, Facebook ve Snapchat’te ürün ve büyüme ekipleri çalıştıran ve erken aşamadaki teknoloji şirketlerine 100 milyon doların üzerinde yatırım yapan bir girişimci ve yatırımcı olan Anthony Pompliano, bu hafta enflasyon ve volatilite kavramlarına odaklandı ve kripto piyasasıyla ilgili düzenlemeler hakkında görüşlerini paylaştı. Merkez bankacılığı, para politikası, Bitcoin, merkeziyetsiz dijital para birimleri gibi konuları işlediği bir podcast paylaşan Pompliano, 2022 yılının Bitcoin ve altcoin projeleri sayesinde yeni iş kolları yaratacağını düşündüğünü ifade etti.

Bir dizi on-chain ve makro ekonomik ölçütler de dahil olmak üzere, gözden geçirilecek bir 2021 yılı boyunca konuşuyoruz. Tadını çıkarın!

Bitcoin maximalisti Erik Voorhees

Dijital varlıklar için bir arayüz olan ShapeShift’in kurucusu ve en eski Bitcoin ve kripto para savunucularından biri olan Erik Voorhees, bu hafta kripto paralara ilişkin umutlu olduğunu ima eden bir tweet paylaştı.

Mutlu Noeller arkadaşlar, dünyadaki bu güzel günün tadını çıkarın. Hepimiz oldukça yol aldık

CZ namıyla bilinen Changpeng Zhao

Çoğunlukla “CZ” olarak bilinen Changpeng Zhao, Çinli-Kanadalı bir işletme yöneticisi. Zhao, Nisan 2018 itibarıyla işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in kurucusu ve CEO’su. CZ, bu hafta Binance Coin (BNB)’den ve Binance’in bZx Protocol Token $BZRX Token Swap ve OokiDAO Token $OOKI güncellemelerinden bahsetti. Binance’in Bahreyn’de “Kripto Varlık Hizmeti Sağlayıcısı” olarak onaylanmasına da değinen CZ, kripto piyasasını yenilerine bazı uyarılar yaptı ve bilgi verdi.

https://twitter.com/cz_binance/status/1475323377493630981

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir