Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.764
% 2.75
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.764
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Binance CEO’su CZ Fud’un Sebeplerini Anlattı

Binance

Binance Ceo’su CZ twitter üzerinden yaptığı açıklamada borsa hakkında son zamanlarda çıkan söylentilerin sebeplerini anlattı. CZ çıkan Fud’ların çıkar ilişkilerinden kaynaklı olduğunu söyledi.

Dünyanın en büyük ikinci borsası FTX’in çöküşünün ardından yatırımcılar gözünü Binance’ye çevirdi. Yatırımcılarının güvenini kazanmak için Pov yani rezerv kanıtı yayınlamaya başlayan borsanın, bazı finans uzmanlarına ve politika düzenleyicilerine göre rezerv kanıtlarının borsanın mali durumunu net olarak göstermediği iddia edilmişti.  Binance Ceo’su CZ tüm bu fudlar ile ilgili açıklamada bulundu.

CZ’ye Göre İnsanlar Merkeziyetten Nefret Ediyorlar.

Madde madde açıklamada bulunan CZ, fud’un sebeplerinden birinin  insanların merkezileşmekten nefret ettiğinden kaynaklandığını söyledi. CZ‘ye göre, merkezi en büyük borsa olan Binance, bu tür insanların hedefinde.  Ancak şirketin CEO’su, herkesin görüşlerini dile getirmesini anladığını ve bu tarz fud’ların normal olduğunu belirtti.

CZ, para kaybeden insanların da Borsayı suçlayabileceğini ve borsaya saldırabileceğini söyledi. Binance CEO’suna göre, bu durumun tam anlamıyla doğruları veya yanlışları bulunmuyor. Daha çok maddi kayıp kaynaklı fud yapılıyor.

“Medya Kuruşları’da Bize Saldırıyor”

CZ, twitter üzerinden yaptığı açıklama fud’un bir diğer sebebinin medya kaynaklarının, rekabeti önlemek için para karşılığı Binance fud’u yaptığını söyledi.

“Bazıları tamamen bir “rakip” tarafından “sahiplidir”. Bazıları yanlış bir şekilde finansman kaynaklarını kestiğimizi düşünebilir (biz kesmedik, onlar kendi başlarına başarısız oldular) ve finansman kaynakları ne kadar gayri meşru olursa olsun bizi suçlayabilirler.”

Diğer taraftan CZ, politika tarafındaki görüşlere ve ırkçılığa da değindi. CZ, Çinli görünümlü Kanadalılara karşı ırkçı yaklaşımın yapılabileceğinin altını çizdi. Ancak, Binance CEO’su bu tarz ırkçı saldırıları umursamadığını belirtti. Politika kısmında da muhafazakar tarafın fud yayabileceğini dile getirdi. Bu durum, CZ tarafından oldukça normal karşılandı.

Bankaların blockchain atılımlarına da değinen CZBankaları aksamadan korumanın en iyi yolunun, blokchain teknolojilerini olabildiğince erken benimsemelerine izin vermek olduğunu düşünüyorum. Yine, burada yanılıyor olabilirim.” dedi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance CEO’su CZ Fud’un Sebeplerini Anlattı” te bir düşünce

  1. Pingback: Fransız Yatırımcılardan Binance'e Dava | Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir