Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.417
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.417
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance CEO’su Bu Altcoin’ler İçin Duyuru Yaptı: Ekip İzliyor!

Altcoin piyasası oldukça çalkantılı günler geçiriyor. Geçtiğimiz saatlerde, Terra kurucularından Do Kwon LUNA ve UST çöküşünün telafi süreci için oylama başlattı ve yol haritasını açıkladı. SEC başkanı Gary Gensler ise stablecoin sahibi Coinbase (Circle – USDC), Bitfinex (Tether) ve Binance (BUSD) borsalarını hedef aldı. Bir diğer gelişmede, Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), ETH ve LUNA para yatırma-çekme işlemlerinin bir süre askıda kalacağını açıklıyor…

Binance CEO’su ETH ve LUNA için kritik açıklamalar yaptı

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere Binance, fiyatlardaki volatiliteden dolayı Terra (LUNA) ve UST coin’lerinde para çekme işlemlerini askıya almıştı. İşlemlerin bir süre daha askıda kalacağını söyleyen CZ, ekiplerin sorunu düzeltmek için yoğun çalışma yürüttüğünü paylaşıyor:

Bugün sistem ve Blockchain oldukça yoğun. Binance P2P işlemlerinde bir sunucu sorunu vardı ve şuanda bakım modunda. Ekibimiz üzerinde çalışıyor. 30-60 dakika içinde sorun düzeltilebilir. Diğer tüm sistemler (spot ve vadeli işlemler) iyi durumda.

CZ ayrıca, borsası Binance’in (BNB) bazı kullanıcılarının ağ tıkanıklığından Ethereum (ETH) ve Terra (LUNA) transferlerini görebileceğini paylaşmak için Twitter’dan şunları da söyledi:

Ethereum (ETH) ve Terra (LUNA) ile ilgili bazı Blockchain tıkanıklıkları ve node senkronizasyonu sorunları nedeniyle para yatırma ve çekme işlemleri normalden daha uzun sürebilir. Diğer ağların hepsi iyi çalışıyor. Ekiplerimiz yakından takip ediyor

Borsalar bazı altcoin projelerini delist ediyor

En büyük merkezi kripto para borsaları, artan piyasa faaliyeti dönemlerinde genellikle işlemleri durdurur. Örneğin, Coinbase, 2021 yılının 4. çeyreğinde, meme coin patlaması sırasında kullanılamıyordu. Bu tür sorunlardan kaçınmak için bazı borsalar, son günlerde %98’den fazla değer kaybeden Terra’yı (LUNA) listeden çıkarmaya başladı. Kripto Twitter topluluğu, büyük Kore borsalarının Terra’yı ticaret araç setlerinden çıkarmayı düşündüklerini bildiriyor.

Ayrıca, türev ticaret platformu PrimeXBT, LUNA/USD çiftinde yeni pozisyonlar açılmasını yasakladı ve mevcut pozisyonları kapattı. Delist edilen diğer altcoin projelerine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir