Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.624
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.624
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance Bu Web3 Coin’ini Listeliyor: Fiyat Fırladı!

Web3 coin projesi Nexo (NEXO), işlem hacmiyle en büyük kripto para birimi borsası olan Binance’in destek eklediğini açıklamasının ardından piyasa değeri ile ilk 100 coin arasında en çok yükselen oldu. İşte listelemenin detayları ve fiyat hareketi…

Web3 coin NEXO, Binance tarafından listeleniyor

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere birçok altcoin’i listesine ekleyip, bazılarını da çıkartan Binance, en son duyurusunda NEXO’yu platforma eklediğini duyurdu. Binance, web sitesinde yaptığı resmi duyuruda, 29 Nisan’da Nexo (NEXO) ve MobileCoin’i (MOB) listeleyeceğini söyledi. Kullanıcılar, Türkiye saati ile 13’te alım satıma başlamak için NEXO ve MOB tokenlarını yatırmaya başlayabilecek. NEXO için mevcut işlem çiftleri, aşağıdaki gibi olacaktır:

  • NEXO (NEXO) / Bitcoin (BTC)
  • NEXO (NEXO) / Binance USD (BUSD)
  • NEXO (NEXO) / Tether (USDT)

Öte yandan MOB için ticaret çiftleri MOB/BTC, MOB/BUSD ve MOB/USDT’dir. Ayrıca Binance, kullanıcıların 30 Nisan Türkiye saati ile 13’te NEXO ve MOB tokenlerini çekebileceklerini belirtti. Ancak, kullanıcıların para çekme sayfasındaki durumu kontrol etmesi gerekiyor. NEXO ve MOB için listeleme ücreti 0 BNB’dir.

NEXO fiyatında ani sıçrama yaşandı

Binance’in NEXO’yu listeleyeceğini duyurmasının ardından coin’in fiyatı sert yükseldi. Kripto para biriminin piyasa değeri 1.4 milyar dolara yaklaşırken yetmiş dokuzuncu sıraya yükseldi. Gün içerisinde fiyatı, 2.13 dolardan 2.55 dolara sıçradı ve 0.42 dolarlık bir değişim kaydetti. Yazım sırasında 2.49 dolara gerilese de kripto para birimi, son 24 saatte yüzde 13.8’lik bir yükseliş ile el değiştiriyor. Yine de NEXO’nun 12 Mayıs 2021’de gördüğü 4.07 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinin yüzde 38 kadar altında işlem gördüğünü belirtmekte fayda var.

Nexo, kullanıcılara anında kripto para destekli krediler sunan Blockchain tabanlı bir borç verme platformudur. Kullanıcılar, fiat para birimi veya stablecoin şeklinde bir kredi almak için teminat olarak Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) veya XRP (XRP) gibi kabul edilen bir token kullanır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir