Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.880
% 4.37
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.880
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Binance Bu Altcoin’i Listeliyor: Fiyat Adeta Uçtu!

Ünlü Bitcoin borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa Biswap (BSW)’ı, 21 Mart 2022 tarihinde Türkiye saati ile 16:30’da Innovation Zone platformunda listeleyecek. Biswap (BSW) fiyatı duyurunun ardından adeta uçtu. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Binance, yeni bir altcoin listeliyor: Biswap (BSW)!

Popüler Bitcoin borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa konuya yönelik şu açıklamada bulundu:

Binance, Biswap’ı (BSW) Innovation Zone’de listeleyecek ve BSW/BNB, BSW/BUSD ve BSW/USDT ticaret çiftleri için 21 Mart 2022 tarihinde Türkiye saati ile 16:30’da alım satımı açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak BSW’yi borsaya yatırmaya başlayabilir. BSW için para çekme işlemleri 22 Mart 2022 tarihinde açılacak. Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini süredir. Kullanıcılar, para çekme işleminin gerçek durumunu para çekme sayfasında görebilirler. BSW Listeleme Ücreti: 0 BNB. Binance Labs’in Biswap’ta bir yatırımı olduğunu lütfen unutmayın.

Biswap (BSW) fiyatı duyurunun ardından adeta uçtu. Dik bir yükseliş yaşayan altcoin’in fiyatı yüzde 100’den fazla arttı.

Biswap (BSW) nedir?

Biswap, BNB Chain üzerine kurulmuş bir Merkezi Olmayan Borsadır (DEX). Biswap, düşük işlem ücretleri sunar ve GameFi uygulamasına sahiptir. Biswap’ın gelirinin bir kısmı, yerel yönetim tokeni olan BSW’yi geri satın almak ve yakmak için kullanılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir