Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.440
% 4.15
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.440
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance Bu Altcoin’i Listeledi: Fiyatı Yüzde 4.300 Yaptı!

Bir altcoin, kripto para borsası Binance üzerinde listelendi ve fiyat açısından önemli seviyelere ulaştı. Sağlığı ve zindeliği teşvik eden altcoin Green Metaverse Token/STEPN (GMT), listelemenin ardından tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İşte detaylar…

Binance listelemesi, bu altcoin’i uçurdu

Green Metaverse Token (GMT), STEPN oyna-kazan (P2E) uygulaması için sunulan iki yerel varlıktan biri olarak işlem görüyor. GMT, STEPN yönetim tokenıdır. Green Satoshi Token (GST) ise oyunun tokenıdır. Binance’e göre kullanıcılar STEPN üzerinden spor ayakkabısı NFT’si (non fungible token) satın alarak ve telefonlarının GPS özellikleri aracılığıyla izlenerek gerçek hayattaki egzersizleri ile token kazanabiliyorlar.

Platform ile ayrıca özel bir şekilde istediğiniz spor ayakkabılarının NFT’sini mint edebildiğiniz bilgisi de veriliyor. GST’yi USD Coin’e (USDC) dönüştürmek için bir özellik sunuluyor. Yönetimin dışında GMT’nin rolleri arasında staking ve uygulama içi özelliklere erişim kazandırmak gibi maddeler de yer alıyor. Uygulamanın, iPhone ve Android telefonları ile kullanılabilecek merkeziyetsiz bir cüzdanı da bulunuyor. Proje, Sequoia Capital, Alameda Research ve Solana Capital gibi büyük yatırım firmalarından destek almış durumda.

Yüzde 4.300’lük artış yaşandı

Binance, geçtiğimiz hafta Salı günü, coin henüz 0.01 dolar değerindeyken Launchpad platformuna bu coin’i ekledi. Bir süre sonra STEPN, Binance’te resmi olarak alım satıma açıldı ve ardından yükseliş yaşadı. Pazartesi günü, 0.44 dolara yükselerek yüzde 4.300’lük bir artışa sahne oldu. Coin, yazım sırasında yüzde 6’lık bir düşüş ile 0.40 dolara geri çekilmiş durumda.

7 günlük GMT grafiği

STEPN, Avustralya merkezli bir fintech stüdyosu olan Find Satoshi Lab tarafından yaratılmıştır. Takım, 2021 Solana Ignition Hackathon oyun parkurunu kazandı ve DeFi Alliance Gaming grubunun bir parçası. GMT’nin 6 milyar dolarlık limitli bir arzı olduğu belirtiliyor. coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere bir kripto para birimi analisti olan Lark Davis, STEPN’ı Mart ayında alınacak 4 altcoin arasında göstermişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir