Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.928
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.928
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance Bu Altcoin’e Yatırım Yaptığını Duyurdu!

Binance, Sky Mavis’in Ronin köprüsü hack saldırısında çalınan fonları kurtarması için 150 milyon dolarlık bir finansman turuna öncülük ediyor.

Binance, oyna-kazan oyunlarını geleceğine 150 milyon dolar yatırım yapıyor

Son Ronin köprü saldırısı sırasında çalınan fonları geri almak amacıyla Binance, Axie Infinity’nin arkasında geliştirici ekip Sky Mavis’in 150 milyon dolarlık finansman turuna öncülük ettiğini açıkladı. coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, Axie Infinity ekosistemi için kritik bir altyapı parçası olan Ronin, 650 milyon dolarlık kripto tarihinin en büyük hack saldırılarından birine şahit oldu. Ardından Binance Axie Infinity ekibini desteklediği için Ronin ağındaki tüm para yatırma ve çekme işlemlerini askıya aldığını söyledi.

Bugün Binance, saldırıda kaybedilen fonları kurtarmak için 150 milyon dolarlık bir finansman turuna öncülük ettiğini açıkladı. Turdaki diğer katılımcılar arasında Animoca Brands, a16z, Dialectic, Paradigm ve Accel yer alıyor ve kritik istismara rağmen projeye artan güveni gösteriyor. Konuyla ilgili olarak Binance CEO’su Changpeng Zhao şunları söyledi:

Küresel ekosistemin gelişmeye ve olgunlaşmaya devam etmesini temenni ediyorum, özellikle güçlü yanımız olan güvenlik söz konusu olduğunda, birlikte çalışmamız şart. Binance Launchpad’de Axie Infinity projesinde birlikte çalıştığımızdan beri Sky Mavis ekibinin muazzam çalışmasını ve büyümesini gördük. Sky Mavis’in daha büyük endüstri için çok fazla değer ve büyüme getireceğine inanıyoruz ve son olayı çözmek için çok çalıştıkları için onları desteklemenin gerekli olduğuna inanıyoruz.

Bu arada Sky Mavis CEO’su Trung Nguyen, “gelecekteki saldırıları önlemek için sıkı iç güvenlik önlemleri” uygularken tüm fonları geri ödemeye kararlı olduklarını söyledi.

Ronin nasıl haclendi?

23 Mart’ta Sky Mavis’in Ronin volidatörleri node’ları ve Axie DAO volidatörleri node’ları, Ronin köprüsünden 173.600 Ethereum ve 25.5 milyon USDC’nin boşaltılmasıyla sonuçlanan tehlikeye girdi. İhlalin temel nedeni, ağdan ödün vermeyi çok daha kolay hale getiren küçük node setiydi. 650 milyon dolarlık kayıpla sonuçlanan saldırısı sonrası Binance’in telafi sürecindeki çalışmaları kritik rol oynadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir