Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.943
% 2.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.943
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Bu Altcoin’e Onmilyonluk Yatırım Yaptı: Fiyat Fırladı!

Binance borsasının risk sermayesi kolu borsalara, kurumlara ve merkezi olmayan finans (DeFi) ağlarına bağlayan bir likidite platformu olan WOO Network’e 12 milyon dolarlık stratejik yatırım yaptığını duyurdu. Bunun üzerine ağın altcoin’i WOO’nun fiyatı arttı. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Binance, yeni yatırımını duyurdu

WOO Network, 40’tan fazla kuruma, borsaya, ticaret ekibine, cüzdanlara ve merkezi olmayan uygulamalara likidite sağlar. Şirketin ürünleri arasında kurumsal yatırımcılar için bir platform olan WOO Trade ve sıfır ücretli ticaret ile derin likiditeyi birleştiren bireysel yatırımcı odaklı WOO X yer alıyor. Binance Labs’in yatırım direktörü Peter Huo, ortaklık hakkında şunları söylüyor:

WOO Network, hem zincir içi hem de zincir dışı derin likidite ve sıfır ücretli ticaret sağlayarak kripto ekosistemine önemli bir değer katıyor. Uzun süreli ilişkimizi genişletmekten ve özellikle Binance Smart Chain üzerinde daha fazla işbirliklerini keşfetmekten heyecan duyuyoruz.

Geçen yıl, WOO Network, fiyatlandırmayı iyileştirmek ve kaymayı azaltmak için likidite ağını ve kurumsal piyasa oluşturma tekniklerini kullanan WOOFi Swap’ın piyasaya sürülmesiyle Binance Smart Chain’de likidite sağlamaya başladı. WOO ayrıca DYDX, Matcha, ParaSwap, 1inch ve DODO gibi diğer merkezi olmayan protokollere likidite sağlıyor. WOO Network, stratejik ortaklar Three Arrows Capital, Crypto.com Capital, Avalanche ve BitTorrent’in yatırımlarını içeren 30 milyon dolarlık A Serisi turunu Kasım ayında kapattı. Son gelişmelerin ardından WOO Network’ün WOO tokenı 0.91 dolardan 1.17 dolara kadar çıktı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir