Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.955
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.955
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance Bu Altcoin’de İşlemleri Durdurdu: Ciddi Sorunlar Var!

Resmi Binance web sitesindeki duyuruya göre, popüler altcoin MATIC’in arkasındaki Polygon ağı, ağ genelinde bir işlem engeline, blokajına ve bildirildiğine göre bazı kesintilere neden olan bir sorunla karşı karşıya kaldı, bu nedenle borsa platformdan tüm para çekme işlemlerini durdurdu. İşte detaylar…

Altcoin projesi Polygon’da sorunlar yaşanıyor

İşlem hacmiyle en büyük kripto para borsası Binance, bugünkü bir duyurusunda, ağdaki kesinti sebebiyle para çekme işlemlerini durdurduğunun haberini verdi. Binance’in yönetimi, ağ istikrara kavuştuğunda ve borsa ekibinin ağı düzgün bir şekilde yönetmesine izin verdiğinde para çekme ve para yatırma işlemlerinin yeniden açılacağını belirtti. Borsa, operasyonların yeniden açıldığını duyurmayacak.

Solana’ya (SOL) benzer şekilde, Polygon bir proof-of-stake (PoS) ağı katmanı tarafından kullanılan en son ağ güncellemesi Heimdall’ın neden olduğu bir dizi kesinti ve ağ sorunuyla karşı karşıya kaldı. Proje ekibi sorunu doğruladı ve daha önceki bir güncellemeden kaynaklandığı bildirilen “kesin” nedeni belirlemeye çalıştı. Buna ek olarak ekip, yükseltmenin kendisinde doğrulayıcılar arasında bölünmeye neden olan bir hata olabileceğini açıkladı.

Polygon, kısa vadeli bir çözüm üretmişti

coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere Polygon, Heimdall hatası ile işlemleri yaklaşık 12 saatliğine durdurmuştu. Polygon’un ekibi, son güncellemenin neden olduğu sorunları gideren bir düzeltme-küçük güncelleme yayınladı. Yeni yama ile Polygon zincirinde yeni blokların üretilmesine izin veren Bor zincirinin engelini kaldırdı. Gelecekte daha uzun vadeli bir yükseltme bekleniyor.

Polygon temsilcisinden, topluluk üyelerinden veya Polygon forumunda ağla ilgili en son sorunlarla ilgili ek yorumlar veya güncellemeler gelmedi. Bahsedilen sorunların arkasındaki kesin nedenin ne olduğu henüz belli değil, ancak yine de bazıları Heimdall güncellemesine bağlıyor. Bu sırada MATIC fiyatı son 24 saatte yüzde 3’lük bir düşüş ile 1.34 dolardan el değiştiriyor. Coin, gün içerisinde en yüksek 1.39 dolarlık seviyeye kadar yükselmişti. Kripto para birimi, 9.2 milyar dolarlık piyasa değeri ile on dokuzuncu sırada yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir