Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.735
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.735
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance Bu 2 Altcoin’de İşlemleri Askıya Aldığını Açıkladı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, token sıkıntısı nedeniyle 2 altcoin’in işlemlerini geçici süreliğine askıya aldı.

Binance, Solana (SOL) ve Apecoin (APE) işlemlerini durdurdu

Çinli kripto muhabiri Wu Blockchain’e göre, APE ödünç verme sayfası, aşırı talep nedeniyle APE token ödünç verme için kalan miktarın yetersiz olduğuna dair uyarı veriyor. APE talebi, Yuga Labs’ın geniş çapta beklenen metaverse, Otherside’ın piyasaya sürülmesinden önce patlama yaşadı. Wu Blockchain’e göre:

Binance, APE ödünç verme işlevini askıya aldı ve sayfa, aşırı talep nedeniyle, ödünç verilebilecek kalan APE miktarının yetersiz olduğunu gösteriyor. Coinglass verileri, APE’nin son 24 saat içinde BTC ve ETH dışında en likiditeye sahip kripto para olduğunu gösteriyor.

APE talebi, Yuga Labs’ın merakla beklenen metaverse lansmanı önce patlama yaşadı

Coinglass istatistiklerine göre Apecoin son 24 saat içinde en çok likiditeye uğrayan üçüncü kripto para oldu. Son 24 saat içinde, yaklaşık 5,62 milyon dolarlık APE tasfiye edildi. Talep yoğunluğunun nedeni, Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Binance’in kısa süre önce başlattığı ApeCoin’i promosyonundan kaynaklanıyor. Verilere göre son 24 saat içinde piyasadan yaklaşık 5,62 milyon dolar değerinde APE çekildi. Bu arada, APE’nin 24 saatlik 7,4 Milyar Dolarlık işlem hacmi %300’ün üzerinde arttı. Benzer bir gelişme nedeniyle geçici süreliğine işlem yapılamayacak bir diğer coin Solana (SOL) oldu.

Binance, Solana (SOL) para çekme işlemlerini askıya aldı

Binance tarafından gün içinde yapılan duyuruya göre, “boş işlem kimlikleri ile oluşturulan yüksek çekim hacmi nedeniyle Solana (SOL) ağındaki çekimler, 25/04/2022 (TSİ) tarihinden itibaren birkaç kez askıya alınmıştır”. On-chain işlemlerin başarısız olduğu doğrulandıktan sonra, ilgili çekim talepleri reddedilecektir. Tüm bu sürecin en az dört saat sürmesi bekleniyor. İşlem hatalarını azaltmak ve kullanıcı deneyimini geliştirmek adına istikrarlı ve uzun vadeli bir çözüm sağlamak adına proje ekibi aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda bir gelişme olduğunda yeni bir duyuru yayınlanacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir