Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.220
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.220
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance, Bu 2 Altcoin’de Hileli Ticaret Öneren Çalışanlarını Kovdu!

Önde gelen kripto para borsalarından Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), bazı borsa çalışanları LUNA ve UST düşüşü sırasında kendi kullanıcılarına karşı işlem yapmayı önerdiği için kovdu.

Binance CEO’su, “pirus zaferi” istemiyorum dedi ve kovdu

Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun en son AMA oturumunda CEO, bazı Binance çalışanlarının Terra (LUNA) ve Terra USD (UST) çöküşü sırasında kendi kullanıcılarına karşı trade yapmayı ve büyük bir kar elde etmeyi önerdiğini açıkladı. CZ, Reddit kullanıcılarına daha sonra bu çalışanlara ne olduğunu da anlattı.

CZ, LUNA ve UST’de gerçekte neler olduğunu bilerek kendi kullanıcılarına karşı bahis oynayarak elde edebilecekleri kazancı kovalamanın bir ‘pirus zaferi’ olacağını söyledi. Pirus zaferi, yani kazananın da kaybettiği bir zafer. Binance CEO’su, etik kurallarının da ötesinde, bunun ticari bir varlık olarak Binance için akıllıca olmayan bir karar olacağını açıkladı. CZ, bunu öneren kişilerin derhal kovulduğunu söyledi.

CZ, Binance’ın LUNA ve UST trade’ine neden izin verdiğini de açıkladı

Oturumda CZ, Binance’in resmi web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında tanıttığı UST’nin güvenliğiyle ilgili en popüler sorulardan birini de yanıtladı. CZ, kullanıcılara bunun bir ‘olay’ olduğunu ve bazen çalışanlarının hata yaptığını belirtti. Burada ekip proje için yanlış logoyu kullandı ve bu da kafa karışıklığına neden oldu. Ardından, kullanıcıların kripto para birimi ile ilgili projelere ve teknolojilere yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Coinmuhendisi.com haberlerinden de yakından takip ettiğiniz dramatik çöküşten sonra, bazı kripto para borsaları bu iki altcoin’i de-list etti ve alım-satımı durdurdu. Bununla birlikte Binance ilk başta durdursa da tekrar trade imkanı tanıdı. UST ve LUNA trade’ine devam edilmesiyle ilgili soruya gelince, CZ kullanıcılara borsanın kullanıcılarının çıkarına en iyi şekilde çalıştığını ve diğer borsalar her iki varlıkla da işlemlere izin verirken alım satımı durduramayacağını söyledi. Ardından, açılan alım satım işlemlerinin kullanıcıları varlıklarını satın almaya veya satmaya teşvik etmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Changpeng Zhao, “Piyasa ortamı tarafsız,” diye ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir