Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.870
% 2.21
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.870
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance Bu 10 Altcoin’i Ekledi: İşte Tam Liste!

Dev Bitcoin borsası Binance, Dönüştürme & OTC Portalına (Convert & OTC Portalına) 10 yeni altcoin ve birçok kripto para çiftinin eklendiğini duyurdu. Bu platform, büyük montanlı kripto para işlemlerini “neredeyse anında” gerçekleştirmeyi sağlıyor. Bu nedenle Dönüştürme & OTC Portalı, kripto para yatırımcıları tarafından sıklıkla tercih edilen bir platform. Coinmühendisi.com olarak, borsanın destek ekleme duyurusunu sizler için derledik, birlikte bakalım…

Binance, Convert & OTC Portalına 10 yeni altcoin ekledi!

İşlem hacmiyle lider Bitcoin borsası konumunda olan Binance, Dönüştürme & OTC Portalına (Convert & OTC Portalına) 10 yeni altcoin ve birçok kripto para çiftinin eklendiğini açıkladı. Borsa resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance, 250 yeni çift ile Convert & OTC Portalına WAN, TROY, MBL ve diğer 7 tokenin eklendiğini duyurmaktan heyecan duyuyor. Eklenen tokenlerin tam listesi: WAN, TROY, MBL, BURGER, GTO, BOND, LSK, MLN, ATM, DOCK. Kullanıcılar artık bu tokenleri BTC, BUSD, USDC, USDT ve diğer tokenlerle takas edebilir ve Convert & OTC Portalı aracılığıyla bu varlıklar üzerindeki gösterge fiyatları kontrol edebilir. Risk uyarısı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance, yüksek kaliteli kripto paraları seçmek için elinden gelenin en iyisini yapacak, ancak ticari kayıplarınızdan sorumlu olmayacak. Desteğiniz için teşekkürler!

Binance’nin Convert & OTC Portalı neden tercih ediliyor?

Binance’nin Convert & OTC Portalı, büyük hacimli kripto para işlemlerini  anlık olarak gerçekleştirmeyi sağladığından beğenilen bir platform. Ayrıca platformda emir defteri olmadığından, büyük montanlı kripto para işlemleri için tercih edilen bir platform.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir