Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.363
% 5.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.363
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Binance Bu 10 Altcoin’e Yatırım Yaptı: Listelenebilirler!  

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, genellikle yatırım kolu olan Binance Labs aracılığıyla destekte bulunduğu projelerin altcoin’lerini listeleme eğiliminde oluyor. Ancak, listelemelerin bir kesinlik taşımadığının altını çizmek gerekiyor.

İşte Binance borsasında listelenme potansiyeli olan 10 altcoin

  • Xend Finance (XEND): Xend Finance, kullanıcıların stablecoin’lerle tasarruf etmesine ve bileşik faiz kazanmasına yardımcı olan bir merkeziyetsiz finans (DeFi) platformudur. XEND, 0.10 dolardan işlem görüyor.
  • Refinable (FINE): Refinable, ana Ethereum’un NFT standartlarının her ikisini de destekleyen birkaç NFT platformundan biridir ve yaratıcıların, maliyetleri düşürürken; daha işlevsel ve arzu edilen NFT’ler üretmek için benzersiz yeteneklerinden yararlanmalarına olanak tanır. 0.15 dolardan el değiştiriyor.
  • MobileCoin (MOB): MobileCoin, 2017 yılında Josh Goldbard ve Shane Glynn tarafından kurulan ve MobileCoin Inc. tarafından geliştirilen eşler arası bir kripto para birimidir. MOB, 4.81 dolardan işlem görüyor.
  • Biswap (BSW): Biswap, üç tip yönlendirme sistemi ve düşük işlem ücretleri ile piyasadaki ilk merkezi olmayan borsa platformudur. BSW, yazım sırasında 0.67 dolar seviyelerinde.
  • StarSharks (SSS): StarSharks, oyuncular, yönetim komiteleri ve oyun geliştiricileri tarafından geliştirilen Binance Smart Chain’e dayalı bir NFT-GameFi ekosistemidir. SSS, 7.48 dolardan el değiştiriyor.
  • HOPR (HOPR): Veri ve gizlilik problemlerine odaklanan bir Blockchain olan HOPR, hem bireyler hem de kurumlar için bu hizmeti sunmaya odaklanmış bir proje. HOPR, 0.2 dolardan işlem görüyor.
  • Cere Network (CERE): İşletmeler ve bireyler için ölçeklenebilirlik ve birlikte çalışabilirlik sunmayı amaçlayan bu proje, Polkadot ve Cosmos projelerinde de yer alıyor. CERE, yazım sırasında 0.03 dolardan işlem görüyor.
  • Numbers Protocol (NUM): Numbers Protocol, Web 3.0 için yeni merkezi olmayan fotoğraf ağını oluşturuyor. NUM, 0.51 dolardan el değiştiriyor.
  • Math Wallet (MATH): Math, ekosisteminde merkeziyetsiz uygulamalar, staking, Blockchain ve ödeme sistemi yer alan bir ekosistemin ürünüdür.
  • Covalent (CQT): Covalent, bilgi toplama üzerine yoğunlaşmış bir Blockchain ağıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir