Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.569
% 1.88
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.569
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance Bu 10 Altcoin İçin Önemli Haberleri Duyurdu!

İşlem hacmiyle en büyük kripto para borsası olan Binance, ekosistemindeki fonksiyonlara sürekli olarak eklemeler, çıkarmalar yapıyor. Şimdi de, çeşitli altcoin’lere yönelik yeni duyurularda bulundu. İşte detaylar…

Binance, 6 yeni işlem çifti ekliyor

Bugünkü duyurusunda Binance, 6 yeni işlem çiftini platforma ekleyeceğini duyurdu. Borsanın 8 Nisan 2022, Türkiye saati ile 13.00’te platforma ekleyeceği çiftler arasında TRY, EUR ve GBP gibi fiat para birimleri de bulunuyor ve borsa, bunların herhangi bir kripto para birimini temsil etmediği konusunda uyarıyor. Tam liste ise şu şekilde:

  • APE/ETH,
  • BSW/ETH,
  • FIL/TRY,
  • FTM/EUR,
  • GMT/GBP
  • ZIL/TRY

Pundi X ve Anyswap tokenlarındaki yenilikler entegre edildi

Pundi X, tokenı için değişime gitmişti. Binance, Yeni Pundi X (PUNDIX) tokenları için son swap işlemini tamamladı. Eski Pundi X (NPXS) bakiyeleri kurtarıldı ve Yeni Pundi X (PUNDIX) tokenları tüm uygun kullanıcılara 1.000 NPXS = 1 PUNDIX oranında dağıtıldı. “Convert”, yani “dönüştür” işlevi artık eski Pundi X tokenı olan NPXS için mevcut olmayacak. Ayrıca bu tokenda yatırma ve çekme işlevi artık desteklenmiyor.

Binance ayrıca Anyswap (ANY) tokenındaki yeniden markalaşmayı destekledi. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Anyswap, artık Multichain (MULTI) olacağını duyurmuştu. MULTI dağılımı, 1 ANY = 1 MULTI oranında gerçekleştirildi. MULTI (BEP20) için para yatırma ve çekme işlemleri artık açık.

Binance Staking, LAZIO staking’ini faaliyete geçirdi

Borsa ayrıca Binance Staking’in LAZIO için kilitli staking işlevini resmen başlattığını duyurdu. Yıllık bazda yüzde 15.29’a varan getiriler kazanmak isteyen kullanıcılar, LAZIO’larını 7 Nisan 2022, TSİ 15.00’ten itibaren stake edebilecek. Kilitli staking formatının “ilk gelen önce alır,” esasına göre olduğu belirtiliyor. Faiz ödeme süresi ise günlük olacak.

Ronin (RON) yatırma ve çekme işlemleri yeniden başlatıldı

Ronin (RON) ağındaki para yatırma ve çekme işlemleri tamamen yeniden başlatıldı. Ethereum ağındaki Wrapped Ether (WETH) için para yatırma ve çekme işlemleri ve WETH’den ETH’ye dönüştürme işlevi de yeniden açıldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir