Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.615
% 1.59
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.615
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Binance, Birleşik Krallık’ta Kayıtlı Bir Şirket Olmak İstiyor

Lider kripto varlık alım satım platformu Binance, FCA ile yaşadığı sorunlara rağmen Birleşik Krallık’ta kayıtlı bir kripto varlık şirket olmak istiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, Birleşik Krallık’ta faaliyetlerini yasal olarak sürdürmek istiyor. Daha önce aktardığımız üzere Binance, geçtiğimiz aylarda birçok ülkenin düzenleyici kurumu ile sorun yaşamış ve faaliyetlerini durdurmak veya kısıtlamak zorunda kalmıştı. Binance’e uyarıda bulunan düzenleyicilerden biri de Birleşik Krallık’ın finansal düzenleyicisi Finansal Yönetim Otoritesi (FCA) olmuştu. Ardından FCA, mevzuat gerekliliklerini yerine getirmesi nedeniyle Binance’e yeşil ışık yaktı.

Binance CEO’su CEO Changpeng, The Telegraph’a verdiği demeçte Binance’in ana hedefinin Birleşik Krallık’ta kayıtlı bir kripto varlık şirketi olmak olduğunu kaydetti. CEO konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Binance, 6 ila 18 ay içinde ülkede kayıtlı bir kripto varlık şirketi olmayı hedefliyor.”

Hamle ile Binance, ülkede vadeli işlemler ve türevler gibi daha geniş bir ürün yelpazesi sunabilecek. Ancak bunun için şirketin İngiltere’nin kara para aklama ile mücadele standartlarının üstesinden gelmesi gerekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir