Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.354
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.354
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance, Bahreyn’den Onay Aldı

Lider kripto varlık alım satım platformu Binance, Bahreyn düzenleyicisinden onay aldı. Böylece ülke, Binance’e prensipte onay veren ilk Orta Doğu-Kuzey Afrika ülkesi oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bahreyn, kripto varlık alım satım platformu Binance’e kendisini bir kripto varlık servis sağlayıcısı olarak kurması için onay verdi. Ancak Binance’in Bahreyn Merkez Bankası’ndan lisans almak için gerçekleştirdiği başvuru süreci devam ediyor.

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao da gelişmeyi resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Binance Canada Capital Markets, Kanada Finansal İşlemler ve Raporlar Analiz Merkezi’ne (FINTRAC) kaydedildi. Kurumdaki belgelere göre ise şirket, 1 Aralık’ta kuruldu.

Bu hamle ise, Binance’in tamamen düzenlenmiş bir kripto varlık alım satım platformu olma yolundaki son hamlesini temsil ediyor. Daha önce aktardığımız üzere Binance, dünya çapındaki birçok düzenleyiciden uyarı almıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir