Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.904
% 1.59
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.904
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Binance Auto Invest Nedir?

Binance Auto Invest yani Türkçe anlamıyla ”Otomatik Yatırım”, pasif kazanım elde etmek isteyenlerin yeni gözdesi oldu. Öncelikle kolay oluşu ve stressiz yöntemlerden biri olması ”Binance Auto Invest’i” ön plana çıkartıyor.

Binance Auto Invest (Otomatik Yatırım) Nedir ?

Binance Auto Invest yatırımcıların düzenli ve otomatik olarak kripto para alarak pasif gelir sağlamasına olanak tanır. Dolar maliyeti(DCA) ortalaması esasına göre çalışan bu yöntem, minimum risk ve pasif gelirden yararlanmak isteyen yatırımcılara hitap ediyor.

Son zamanlarda Binance kullanıcıları için oldukça kazançlı bir yatırım fırsatıdır. Binance dışında da bir çok kripto borsasında aktif olarak kullanılmaktadır.

Binance Auto Invest, fiyattan bağımsız olarak önceden seçtiğiniz zaman aralıklarında tercih ettiğiniz kripto para birimini otomatik almanız için geliştirilmiştir. Günlük, haftalık, iki haftada bir ya da aylık olarak almak istediğiniz kripto paraları seçebilirsiniz.

Binance Auto Invest’i dilerseniz örnek vererek açıklamaya çalışalım :

Örneğin, elinizde 100 dolarınız var ve bununla yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Seçtiğiniz bir günde 100 doların tamamıyla kripto para almak daha az birim satın almanıza neden olabilir.

Volatilitenin etkisinden kurtulmak için 100 dolarınızı belirli günler kripto almak için belirli günlere bölmek istediğinizde ise platforma giriş yapmak için vakit bulamayabilirsiniz.

İşte, tam da bu noktada Binance Auto Invest devreye giriyor. Bu sayede yatırım stratejinizi daha iyi planlayabilir ve esnek birikim hesabınıza yatırılan coin sayesinde pasif gelir elde edebilirsiniz.

Binance Auto Invest nasıl kullanılır ?

Binance Auto Invest’i kullanmak için öncelikle Binance hesabınıza giriş yapmalısınız. Sizlerin bir Binance hesabı yoksa %20 Komisyon indiriminden yaralanabileceğiniz Binance borsası indirimli kayıt linkimizle kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Böylece hem %20 Komisyon indirimi kazanırsınız hem de bir çok fırsattan faydalanabilirsiniz. Borsaya giriş yaptığınızda “Kazan” menüsünün en altında “Otomatik Yatırım” veya “Auto Invest” kısmı yer alacaktır. Buraya tıklayarak coinleri seçebilir ve bir yatırım planı oluşturmaya başlayabilirsiniz.

 

Binance Auto Invest

 

Açılan sayfada Otomatik Yatırım için seçebileceğiniz 64 adet kripto varlığı göreceksiniz. Kripto varlıkların yanında her kripto varlık için ROI verilerine göz atabilir ve geçmiş yıllara ait varlık grafiklerini inceleyebilirsiniz.

Tek bir portföy kapsamında birden fazla kripto para almak için Portföylü Otomatik Yatırım Planı oluşturmayı veya tek bir kripto para için Otomatik Yatırım Planı oluşturmayı tercih edebilirsiniz.

Binance Auto Invest

Verileri inceledikten sonra seçtiğiniz kripto varlık için “Bir Plan Oluşturun” butonunu tıklayarak artık kendinize bir yatırım planı oluşturabilirsiniz.

  • USDT veya BUSD coinlerinden herhangi birini seçerek katılım tutarı, tekrarlama saati ve zaman aralığını belirleyin,
  • Cüzdanınızdaki paranın bitmesi halinde esnek birikimler bakiyesinin kullanılmasını istiyorsanız onay düğmesini kaydırın,
  • Son aşamada onayla butonuna tıklayarak işlemi tamamlayın.

Binance Auto Invest

 

Devam eden Otomatik Yatırım planlarınızı, Portföy Değerinizi, Kâr ve Zararınızı Otomatik Yatırım ana sayfasındaki [Otomatik Yatırım Planım] altında görebileceksiniz.

Otomatik Yatırım alım geçmişinizi görüntülemek için ise [Geçmişe Git] öğesine tıklamanız yeterli olacaktır.

Binance Auto Invest

Binance Auto Invest Planlarını Nasıl Yönetebilirsiniz ?

  • Tüm planlarınızı görüntülemek için [Otomatik Yatırım] ögesine gidin. 
  • Bir planı duraklatmak veya devam ettirmek için [Açık/Kapalı] öğesinin altındaki tuşa dokunun.
  • Bir planı düzenlemek, örneğin yatırım sıklığını değiştirmek için [Düzenle] öğesine tıklayın.
  • Bir planı kalıcı olarak durdurmak için [Planı Kaldır] öğesine tıklayın.  

Binance Auto Invest Nasıl Çalışır ?

Binance otomatik yatırım için bir çok kripto varlık seçeneğiniz bulunmaktadır. Tekrarlama zamanı ve katılım tutarı bilgilerine göre düzenli alım gerçekleştirebilirsiniz. Günlük, haftalık, iki haftada bir ya da aylık olarak belirleyeceğiniz zaman dilimleri aralığında otomatik yatırımınız başlayacaktır.

Otomatik yatırım, Dolar maliyeti(DCA)ortalamasına göre çalışır dolayısıyla minimum risk ile yatırım yapabilirsiniz. Alınan her coin, pasif gelir elde edebilmeniz için “esnek birikimler” hesabına yatar. Paranız esnek birikim hesabında ne kadar uzun kalırsa o kadar faiz geliri kazanmış olursunuz.

Esnek birikim cüzdanının diğer bir avantajı ise Otomatik Yatırım için seçtiğiniz kripto varlığı dilediğiniz zaman bozdurabilmenizdir. Bu sayede acil paraya ihtiyaç duyduğunuzda ”coin değer kaybetmediği sürece” kayıpsız paranızı geri çekebilirsiniz.

Binance Auto Invest Avantajları Nedir ?

Auto Invest yani otomatik yatırım yinelenen alıma benzetilebilir ; ancak yinelenen alımlarda pasif gelir elde etme şansı yoktur. Otomatik yatırım, satın aldığınız coinleri doğrudan esnek birikimler hesabınıza gönderir ve neredeyse işlemi onaylamak dışında uygulamanız gereken bir adım yoktur.

Otomatik Yatırım avantajlarından bahsedecek olursak :

  • Binance’in otomatik yatırım için sizlere sunduğu 64 parite arasından dilediğiniz varlık üzerinden otomatik yatırımı kullanabilirsiniz.
  • Dilediğinizde otomatik yatırımı bozabilir ve herhangi bir kesintiye uğramadan tüm paranızı getirileriyle birlikte alabilirsiniz.
  • Dolar maliyeti ortalaması esastır bu sayede piyasaları anlık takip ederek düşük limitleri bulmanıza gerek kalmaz, otomatik yatırım tüm süreci sizin için yönetir.
  • Sadece kripto varlık alırken değil, satın aldığınız kripto varlıklardan faiz geliri elde etmenizi sağlar.
  • Birkaç kolay adımla auto invest kullanabilir, duraklatabilir veya tamamen ayrılabilirsiniz.
  • Cüzdan > Kazan > Otomatik Yatırım Planına giderek tüm düzenlemeleri ayarlayabilir veya kazançlarınızı anlık takip edebilirsiniz.

Binance Auto Invest Hangi Coinlerde Geçerlidir ?

  • BTC
  • ETH
  • BNB
  • MDX
  • XRP

Bu saydıklarımız dışında aktif işlem yapılanbilen bir kripto varlığa link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Binance borsasına %20 komisyon indirimli kayıt linklerimiz:

✔️ Binance Borsasına %20 Komisyon İndirimli Kayıt Linki 

✔️ 🇹🇷 Binance Türkiye’ye %10 Komisyon İndirimli Kayıt Linki

Binance Auto Invest (Otomatik Yatırım) hakkında daha detaylı bilgi için Paramuhendisi Youtube kanalımızdaki ”Binance Otomatik Yatırım Nedir?” adlı içerik videomuzu izleyebilirsiniz.

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesi için bizleri  Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir