Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.133
% 0.09
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.133
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Binance, ABD Lobi Grubunun Yürütme Komitesine Katıldı

Binance'in

Binance, dünyanın en büyük kripto borsası olarak düzenleyicilerle etkileşimini artırırken, blockchain endüstrisi için bir ABD lobi grubu olan Dijital Ticaret Odası‘nın yürütme komitesine katılıyor.

Yapılan açıklamaya göre Binance, araştırmalara katkıda bulunacak ve politika yapıcılar ve düzenleyicilerle görüşmeler yoluyla kripto mevzuatının şeklini potansiyel olarak etkileyecek. Kripto devi, Circle ve OKCoin gibi blockchain firmalarının yanı sıra Visa ve Deloitte gibi geleneksel finans firmalarına da destek veriyor. Borsanın ABD birimi Binance US, 2020’den beri icra komitesinde yer alıyor.

Bu hamle, Borsa’nın daha önce mali düzenleyicilerle yaşadığı sorunlardan sonra geçtiğimiz yıl düzenleyici kapasitesini güçlendirdiği bir başka kilometre taşına işaret ediyor.

Binance’in kamu işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Joanne Kubba yaptığı açıklamada;

“Sektörün hızlı büyümesinin ve karmaşık düzenleyici ortamının merkezinde yer alan bir kuruluş olarak, politika yapıcılar, düzenleyici kurumlar ve Oda gibi sektör gruplarıyla el ele çalışmak, kripto para birimi ve blok zinciri için kullanıcıların korunmasını sağlayan mantıklı düzenlemelerin sürdürülebilir gelişimini teşvik etme ortak misyonumuz için zorunludur” dedi.

Popüler borsa ayrıca kripto endüstrisinin içeriden şekillendirilmesinde de giderek artan bir rol oynuyor. Şirket, rakip borsa FTX’in çöküşünden kaynaklanan darbeyi hafifletmek için 1 milyar dolarlık bir “endüstri kurtarma girişimi” fonuyla kripto firmalarına yatırım yapmak istiyor.

Bununla birlikte, geçen hafta bildirilen önemli çıkışlarla birlikte borsanın mali sağlığı hakkında bazı spekülasyonlar var. Binance’in mali durumunun şeffaf olmaması da bu hafta Reuters haberine konu oldu.

onu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir