Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.168
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.168
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance 8 Kripto Para İşlem Çiftini Daha Delist Ediyor

Son zamanlarda borsadan çıkardığı işlem çiftleriyle adından sıkça söz ettiren Binance borsası 8 işlem çiftini delist edeceğini duyurdu.

Dünyanın en büyük borsalarından birisi olarak kabul edilen Binance, bazı spot işlem çiftlerini 27 Aralık Salı günü saat 09:00’da delist edeceğini duyurdu.

“ANC/BNB, ANC/BTC, ANC/USDT, MIR/BTC, MIR/USDT, TORN/BTC, TORN/USDT, YFII/BTC”

işlem çiftleri, 27 Aralık TSİ 06.00’dan itibaren borsada yer almayacak. Delistin ardından kullanıcılar yukarıdaki kripto paraları diğer işlem çiftlerinde ise trade yapmaya devam edebilecekler.

Binance

 

 

Yapılan açıklamada ayrıca, kullanıcıların eğer açık işlemleri varsa, bunları bir an önce iptal etmeleri ve bu sayede oluşabilecek kayıpları önleyebilecekleri bilgisi verildi.

Binance’ın geçtiğimiz günlerde MITH projesini de delist ettiğinize belirtmiş ve buna karşılık MITH ekibi daha önceden Binance’e ödedikleri 200 bin BNB’yi geri istemişlerdi.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir