Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.250
% 3.34
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.250
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance, 2 Altcoin İçin Önemli Duyuru Yaptı: Delist Ediliyor!

Dev Bitcoin ve kripto para borsası Binance, 2 altcoin için önemli bir duyuruda bulundu. Borsa IQ/BNB ve RLC/BUSD isimli ticaret çiftlerini delist ediyor. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Binance, 2 altcoin için önemli bir duyuruda bulundu!

Öncü Bitcoin ve kripto para borsası Binance, 2 altcoin için önemli bir duyuruda bulundu. Borsa IQ/BNB ve RLC/BUSD’u delist ediyor. Binance konuya yönelik şu duyuruda bulundu:

Binance, 10.03.2022 tarihi itibarıyla aşağıdaki ticaret çiftlerinde ticareti kaldıracak ve durduracaktır: IQ/BNB, RLC/BUSD. Lütfen unutmayın: Kullanıcılar, yukarıdaki varlıkları Binance’de bulunan diğer ticaret çiftlerinde hala takas edebilir. Risk uyarısı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance’in ticari kayıplarınızdan sorumlu olmadığı size hatırlatılır. Desteğiniz için teşekkürler!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir