Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.086
% 4.57
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.086
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Beklenen Shiba Inu Duyurusu Yapıldı: SHIB İçin Tarih Verildi!

Shiba Inu, SHIB topluluğunda herkesin konuşmasını sağlayan CK1 ifadesinin anlamını nihayet açıkladı. Shiba Inu, Amazon’un eski hukuk danışmanı Craig Kessler’i (CK1) ilk hukuk müşaviri olarak açıkladı. Bu sırada Shibarium’a yönelik resmi güncelleme geldi. İşte detaylar…

CK1’in gizemi çözüldü

Shiba Inu’nun (SHIB) arkasındaki ekip, bir gün önce SHIBArmy’nin birkaç üyesinin anlamını çözmek için yarıştığı “CK1” ifadesinin arkasındaki anlamı nihayet açıkladı. Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, en son Medium yazısında CK1 hakkında açıklama yaptı. Topluluğun bu ifadenin yaklaşan bir özellik veya teklif olduğuna dair tahmininin aksine, Shiba Inu ekibi “CK1”in avukat Craig Kessler’ın kısaltılmış hali olduğunu ve projeye ilk hukuk danışmanı olarak katılacağını açıkladı.

Sözleşme hukuku uzmanı Avukat Kessler, Shib.io Metaverse Studio ve Metaverse danışma ekibi ve diğer sözleşmeler dahil olmak üzere Shiba Inu’nun gelecekteki tüm projeleri için gerekli sözleşmeleri yürütecek. Duyuru, avukat Kessler’in projenin eğlence anlaşmalarının ve köpek temalı projenin yakın gelecekte gerçekleştireceği diğer ortaklıkların yasal yönlerini ele alacağını da ekliyor. Avukat Kessler atanmadan önce Amazon Studios ve Prime Video için hukuk danışmanıydı. Avukat Kessler’in eğlence endüstrisindeki uzmanlık bilgisinin, Shiba Inu’nun metaverse yolculuğunda önemli başarılar kaydetmesine yardımcı olmada kullanışlı olması bekleniyor.

Shiba Inu neden hukuk müşaviri atıyor?

Duyuruya göre, SHIB ekosisteminin büyümesinin ardından proje için bir sözleşme avukatı işe almak zorunlu bir hale geldi. Shiba Inu ekosisteminin muazzam büyümesi, başlangıcından iki yıldan daha kısa bir sürede önemli yükseltmelerin ve gelişmelerin piyasaya sürülmesiyle görüldü. Ekip, Shiba Inu’nun büyümesine dayanarak şunları söyledi:

Şu anda sözleşme hukuku alanında uzmanlaşmış bir avukat bulmanın oldukça kritik olduğu bir yerdeyiz. Bu şekilde, başka bir koruma katmanı sağlayabilir ve [ortaklıkların] Shib’e ve ilgili tüm kuruluşlara doğrudan fayda sağlamasını sağlayabiliriz.

Shibarium için resmi güncelleme geldi

Shytoshi Kusama sonunda Shibarium, SHI ve ShibFE (Shibarium Finansal Ekosistemi) dahil olmak üzere beklenen projelerin tamamlanma zamanını açıkladı. Shiba Inu’nun (SHIB) baş geliştiricisi kısa süre önce Shibaswap.com’da “Shibshire Blast away” başlıklı bir blog makalesi yayınladı. Shytoshi, blog gönderisi aracılığıyla halihazırda bilinen SHIB ekosistem tokenları olan SHIB, LEASH ve BONE ile birlikte Shibarium, SHI ve SHIBFE’nin daha net bir resmini sunuyor.

Shytoshi Kusama, geliştirilmekte olan ana finansal bileşenlerinin tamamlanmak üzere olduğunu resmi olarak onaylıyor: Shibarium, Shi ve ShibFE. Bununla birlikte, şu anda kesin tarihleri ​​vermeyi reddetti, ancak topluluğa bu projelerden bir veya daha fazlasının yaz sonundan veya sonbaharın ilk zamanlarından önce başlatılmasını bekleyebilecekleri konusunda bir ipucu verdi.

Zaman çerçevelerini açıklamadan hemen önce, topluluğun dahil olmasını istediği ve SHI, ShibFE dahil olmak üzere tüm SHIB projelerinin gerçek omurgası olan “Shibarium”dan önce hazırlanmalarını istediği için topluluğu ilk Shibarium Hackathon’u için de çağırdı. Blog gönderisinde, aşağıdaki ifadeler yer alıyor:

Shibarium Hackathon, topluluğu Shibarium konusunda eğitmeye yardımcı olacak ve ekipleri Shibarium üzerine inşa etmek için fonlarla ödüllendirecek.

Gelecek Shiba Inu projeleri

Blog yazısında, “Shibarium” olarak adlandırılan program, geliştirilmekte olan tüm Shib projelerinin – özellikle SHI ve ShibFE (Shibarium Finansal Ekosistemi) bel kemiğidir.  Shytoshi, Shibarium’un piyasaya sürülmeye yakın olduğunu ve önümüzdeki birkaç hafta veya ay içinde hayata geçebileceğini doğruladı. Ancak şu anda kesin tarihleri ​​vermeyi reddetti. Bununla birlikte, SHIB ekosisteminin baş geliştiricisi, SHIB topluluğuna, ekibin, topluluğun kontrolün altında olacağı, merkezi olmayan bir dünyanın çok yakında güvenli ve nihai bir lansmanı için hazır olduğuna dair güvence verdi. Blog yazısında aşağıdaki ifadeler kullanıldı:

Kesin tarih vermeyi reddediyorum, ancak bu teknolojilerden bir veya daha fazlasını yaz sonundan veya sonbaharın ilk zamanlarından önce görmeyi bekliyorum. Tamamlanmaya yaklaştıkça, ilk Shibarium Hackathon da dahil olmak üzere topluluğu dahil etmek için stratejiler geliştiriyoruz!

Gossip Shib’e göre, Shiba Inu ekosisteminin eski resmi Growth Breed üyesi, Shibarium ile ilgili yaklaşan güncellemelerin bu ayın sonunda, yani 25-31 Mayıs arasında kamuya açılmasının beklendiğini belirtti. Güncelleme, “Alfa aşamasından Beta’ya Yükseltme ile ilgili Belgeler” ile ilgili olacaktır. Ancak, izleyicilere bu tür bilgilerin hala söylenti olduğunu ve doğrulanmadığını açıkça belirtti.

SHI ve ShibFE ne zaman faaliyete geçecek?

SHI, Shiba Inu ekosisteminin diğer stablecoin’lerden farklı olarak 0.01 dolara (1 sent) sabitlenmiş resmi stablecoin’i olacak. Shytoshi Kusama, Shibarium ile birlikte SHI gelişiminin de tamamlanmak üzere olduğunu doğruluyor. Ancak, piyasaya sürülme zamanının hala bilinmediğini ve henüz karar verilmediğini, çünkü proje hakkında bilinen tek şeyin, geliştirmenin neredeyse tamamlanmış olduğu ve yakında teste gireceği olduğunu söyledi. Shibarium Finansal Ekosisteminin (ShibFE) lansmanından daha fazla bahsetti ve Shi Development ile eşleştirildiğini söyledi. Ancak henüz bu proje hakkında ayrıntılara girmeyi reddetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir