Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.654
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.654
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Beacon ETH Nedir? BETH Coin Nasıl Alınır?

Beacon ETH nedir? Beacon ETH (BETH), Binance borsası üzerinde ETH staking ödüllerinden pay almaya imkân tanıyan bir kripto para projesidir. Bu makalede Beacon nedir, ne sunar, BETH nedir, nasıl alınır, ne için kullanılır gibi sık sorulan soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık. Gelin projeyi birlikte inceleyelim.

Beacon ETH nedir?

2020 yılının aralık ayında kurulan Beacon ETH, kullanıcıların Binance Chain üzerinde Ethereum’u stake etmelerine imkân tanıyan bir kripto para projesidir. Proje, Binance ağı üzerinde ETH 2.0 ile uyumlu bir biçimde çalışan ve merkeziyetsiz finans (DeFi) topluluğu tarafından benimsenmiş bir kripto para birimi oluşturmayı amaçlar. Projenin yerel kripto para birimi BETH coin’dir.

Beacon ETH, Ethereum’un tokenize edilmiş bir versiyonunu kullanıcılara sunarak, çeşitli DeFi işlemleri gerçekleştirmelerine olanak tanır. Kullanıcılar, ETH staking aracılığıyla gelir elde edebilir. Bu, Binance Chain üzerindeki ETH 2.0 staking node’si ile yapılır. BETH varlıklarını bu node’lere kilitleyen kullanıcılar, ETH staking ödüllerinden yararlanabilir ve pasif gelir elde edebilir.

BETH coin nedir? Ne için kullanılır?

Ethereum’un tokenize edilmiş bir hali olan BETH coin, Beacon Chain ağının yerel kripto para birimidir. Başlangıçta Ethereum Blockchain üzerinde ERC-20 akıllı kontratıyla oluşturulan Beacon ETH, daha sonra Binance Chain üzerinde BEP-20 akıllı sözleşmesiyle yeniden oluşturulmuştur. BETH coin, Ethereum ağını korumak ve çeşitli DeFi işlemleri gerçekleştirmek amacıyla kullanılır. Binance Chain üzerinde her BETH bir ETH’yi temsil eder. Token, ağ içerisinde gerçekleştirilen tüm işlemlerde kullanılabilir. Kullanıcılar, Binance ağındaki ETH 2.0 staking node’una BETH kilitleyerek token ödülleri kazanabilir. 

Bunun yanında BETH, Binance Launchpool projelerinde de kullanılabilir. BETH sahipleri, varlıklarını Launchpool’a kilitleyebilir ve yeni çıkan tokenleri elde edebilir. ETH/BETH likidite havuzlarına katılan kullanıcılar da ek token ödülleri kazanma imkânı bulur. Son olarak BETH coin, kredi verme ve alma amacıyla kullanılabilmektedir. Kredi veren kullanıcılar, faiz üzerinden gelir elde edebilir. Bunun yanında, BETH’i Autofarm gibi platformlara yatırarak en iyi otomatik getiri imkânına sahip olmak da mümkündür.

BETH coin nasıl alınır?

Mevcut olarak BETH coin, Binance, Huobi Global, OKX ve CoinTiger gibi kripto para borsaları tarafından listelenmektedir. Beacon ETH ile ilgilenen yatırımcılar bu borsalardan birine üye olabilir. Eksiksiz bir şekilde üye olup cüzdanlarına para yatıran kullanıcılar, BETH satın alımı gerçekleştirebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Beacon ETH Nedir? BETH Coin Nasıl Alınır?” te bir düşünce

  1. gökhan diyor ki:

    hocam merhaba beth coinler nasıl nakite dönüştürülebiliyor o zamanlarda eth ları beth e çvirfik ama şimdi ne eth a ne usdt ye çevirebiliyoruz hiçbir yerde bu konu ile ilgili bir açıklama vb birşeyde bulamadım yardımcı olabilirmisiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir