Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.445
% 0.56
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.445
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Bazı Öngörüleri Çıkan İsim, Altın ve Bitcoin Hedeflerini Verdi!

Bloomberg Intelligence Kıdemli Emtia Stratejisti Mike McGlone’a göre, riskli varlıklardaki bu ayı piyasası aşıldığında ve fiyatlar tekrar toparlandığında, Bitcoin diğer varlık sınıflarından daha iyi performans gösterecek. Konu altın olduğunda ise McGlone, boğa olduğunu söylüyor.

McGlone’a göre en iyi varlıklardan bazıları: Altın, ABD tahvili, Bitcoin

Mike McGlone, verdiği bir röportajda, piyasaların fiyatların yukarıya dönüş anlamına geldiği ‘büyük bir geri dönüşe’ tanık olmak üzere olduğunu söylüyor. “Bence olacak olan, büyük dönüş daha yeni başlıyor” diyen McGlone, 1929, 2008 veya 1987 sonrası gibi olabileceğini ifade ediyor.

McGlone, riskli varlıklar toparlanmaya başladığında Bitcoin’in ‘gezegendeki en iyi varlıklardan biri’ olacağını söylüyor. “Bu benim temel durumum” diyen analist, en iyi varlıkların bazılarının altın, ABD uzun vadeli tahvilleri ve Bitcoin olacağını düşünüyor.

“Bitcoin ve Ethereum’un öne çıkması gerekiyor”

Analist, lider kripto paranın 2025 yılına kadar 100.000 dolara ulaşma yolunda olduğunu savunuyor, ancak özellikle Bitcoin ve NASDAQ hala sıkı bir şekilde ilişkili olduğu için BTC’nin şu anki konumundan daha düşük işlem görebileceğini de belirtiyor. McGlone, düşüncelerini şu şekilde açıklıyor:

Şu anda tamamen Bitcoin’in daha düşük işlem yapmasını bekliyorum. Ne kadar daha düşük bilmiyorum. Ancak tam olarak beklediğim şey, gerçekleşecek olan temel formunu gördüğümüzde, Bitcoin ve Ethereum’un öne çıkması gerektiği, çünkü çok uzun süredir daha iyi performans gösterdiler.

McGlone: 2 yıl içinde Bitcoin 100 bin dolara gidecek!

Coinmuhendisi.com ‘un bu makalesinden isabetli tahminlerini görebileceğiniz Mike McGlone, 30.000 doların Bitcoin’de çok iyi bir destek pivotu olduğunu belirtiyor. “20.000’e gidebilir, bundan şüpheliyim” diyen analist, ancak önümüzdeki iki yıl içinde tamamen geri döneceğini ve 100.000 dolara çıkacağını öngörüyor. Analiste göre, bu sadece bir zaman meselesi.

Bitcoin’in neden güvenli bir liman varlığı gibi ve enflasyona karşı bir önlem olarak davranmadığı sorulduğunda McGlone, “Bu bir geçiş dönemi. İnsanlık tarihindeki en önemli riske açık varlıklardan biri olmalı. Bu riskin bir kısmını temizlemesi gerekiyor. Gördüğüm şey, riskten kaçan bir varlığa geçiş,” diyor.

Deflasyon mu enflasyon mu?

Mike McGlone, varlık fiyatlarının bu büyük geri dönüşünü daha fazla enflasyon değil deflasyonun izleyeceğini düşünüyor. Analiste göre, deflasyona geri dönüyoruz ve deflasyonu sağlamanın en iyi yolu fiyatlarda ani bir artış sağlamak ve sonra onları temizlemek ve yaptığımız da bu. McGlone, konuyu şu şekilde değerlendiriyor:

Kızarmanın ilk günlerindeyiz. Sen sadece borsaya bak. Gittikçe daha fazla Fed sıkılaştırmayla karşı karşıya olduğu ve şimdiden %30 düşmüş olduğu gerçeği, son 40 yılda yatırım yapan çoğu insanın görmediği bir şey. Bu yeni dünya.

McGlone, yaklaşan deflasyonun bir işaretinin ham petrol piyasalarında görülebileceğini kaydediyor. Analist, “Ham petrol 2008’de olduğu gibi oynuyor. 3 Temmuz’da zirve yaptı ve yıl sonunda 40 dolara düştü. Bu büyük bir deflasyonu tetikledi. Bu yıl paralellikler görüyorum,” diyor. Ayrıca analiste göre, uzun vadeli teknolojik gelişmeler deflasyonist baskıları daha da artıracak. McGlone, bunun nedenini şu şekilde izah ediyor:

Temel gerçek, hızla ilerleyen teknolojinin kitlesel deflasyonist olması. Biz sadece bu eğilimde bir darbe alıyoruz. Çoğu insanın anlaması gereken temel gerçek, yaklaşık bir yıl önce ABD para arzının yıllık bazda şimdiye kadarki en yüksek seviyeye sıçradığıdır. %26’ydı. Şimdi geri dönüyor. Tüm enflasyonun bir numaralı faktörü bu: para arzı geri gidiyor, her şey geri geliyor, normale dönüyor.

“Altın fiyatının ihtiyaç duyduğu şey, kilit bir bükülme noktası”

Konu altın olduğunda McGlone, boğa olduğunu gösteriyor ve altının ihtiyaç duyduğu şeyin kilit bir bükülme noktası olduğunu belirtiyor. Analist, öngörülerini şu şekilde açıklıyor:

Altın fiyatı ne olacak? Uzun vadeli tahvil faizlerinde küçük bir zirve, Fed’den tüm bu yürüyüş beklentilerinin küçük bir sonunu ve daha düşük bir borsa gördüğümüzde altın çıkacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir