Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.765
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.765
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Başarılı Yatırımcı: SHIB’e Hayır! Bu Altcoin Çok Potansiyelli

Bir daha asla çalışmak zorunda olmayan 38 yaşındaki bir kripto yatırımcısı, kripto çöküşünü bir fırsat olarak gördüğünü söylüyor. Bu yatırımcı kripto danışmanlık firması ‘Femme Capital’in kurucusu Elisa Spiess’dan başkası değil. Şimdi Bitcoin’den ve daha heyecan verici bir altcoin projesinden bahsediyor.
“Gerçek dünyadaki olayların kripto piyasası üzerinde de etkisi var”

Şirket kadınlara yönelik ve onlara kriptonun nasıl kullanılacağını, Blockchain’in ne olduğunu ve Bitcoin ve lider altcoin Ethereum’un nasıl çalıştığını öğretmeyi amaçlıyor. Elisa Spiess, “Kendimi hoş olmayan bir çağrışım olan bir kripto misyoneri olarak tanımlamam” diyor. Kendisini daha çok kripto dünyasına ‘kapı açıcı’ olarak görüyor. Elisa Spiess “Benim için kripto bir oyun değiştiriciydi ve bu yüzden amacım kadınların bu sektöre başlamasına yardımcı olmak” diye ekliyor.

Elisa Spiess ayrıca son Bitcoin çöküşlerinden de bahsediyor ve “Bence çok fazla okumamalısın. Diğer yatırım türlerinde olduğu gibi, burada da uzun vadeli görüş çok önemli” diyor. 38 yaşındaki yatırımcı, mevcut durumu bir ‘pazarlık’ elde etmek için iyi bir fırsat olarak görüyor ve  “Mevcut kripto çöküşleri bir fırsat olarak görülmeli ve mümkünse bundan yararlanılmalıdır” görüşünü dile getiriyor. Elisa Spiess, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Bilgisiz giren birçok yatırımcı şimdi panikliyor, portföylerini her gün kontrol ediyor ve sonunda korkudan satıyor. Ancak, gerçek dünyadaki olayların kripto piyasası üzerinde de etkisi var. Geçen yıl fiyatlar o kadar çok patladı ki birçok insan bir noktada kar elde etmek ve sonra satmak istiyor.

Başarılı yatırımcı bu altcoin projesinin potansiyeli olduğunu düşünüyor

Sonuç olarak başarılı yatırımcı, gelecekte fiyat dalgalanmalarının azalacağından emin. Elisa Spies, altcoin projesi Solana’nın ‘çok daha fazla potansiyeli’ olduğunu düşünüyor. Spiess’e göre, kriptoya yatırım yapmak için çok geç değil. Ona göre, işler daha yeni başlıyor, ancak kimse Bitcoin’in bir yıl içinde nerede olacağını söyleyemez. Yatırımcı, “Bunu bildiğini iddia eden herkes bence güvenilmezdir” diyor. Yine de, uzun vadede Bitcoin’in ‘oldukça uzun bir süre’ için çok başarılı olacağına ikna olmuş görünüyor.

Ama hepsi bu değil. Solana gibi çok daha heyecan verici başka altcoin projeleri de var, diye açıklıyor. “Benim gözümde Solana’nın çok daha fazla potansiyeli var” diyen Elisa Spies’in yatırımcılara tavsiyesi, yalnızca anlamlı bir kullanımı olan kripto paralara veya token’lere yatırım yapmaları. Başka bir deyişle onun gözünde, Shiba Inu gibi meme coin’ler yok. Kripto uzmanı, uzun vadede mantıklı yatırım yapmanın tek yolunun bu olduğunu söylüyor ve şunları ekliyor:

Anlamadığınız dijital varlıklara yatırım yaparsanız, bu sadece kumardır. Bunun için kumarhaneye de gidebilirsin.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir