Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.726
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.726
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Başarılı Traderdan Felaket Tahmin: Bitcoin Bu Dipleri Görebilir!

Kıdemli kripto traderı Tone Vays, piyasa değerine göre en büyük kripto para biriminin Bitcoin (BTC)’in hareketli ortalamalarının önümüzdeki aylarda potansiyel felaket belirtileri gösterdiği konusunda uyarıyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Tone Vays, Bitcoin fiyatındaki beklentilerini aktardı

Geçtiğimiz haftalarda Bitcoin (BTC) düşüş yaşamaya başladı. Ocak ayının sonlarına gelirken BTC’nin fiyatı 42.500 dolardan 33.350 dolara kadar geriledi.  Vays, 120.000 abonesine Bitcoin’in yedi aylık hareketli ortalamasının 20 aylık hareketli ortalamanın altına düşme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söylüyor. Analist, bu durumun tarihsel olarak piyasada ve BTC fiyatında değer kaybına sebep olduğunu belirtiyor.  Vays, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Bu hareketli ortalama geçişinden kaçınmak isteriz. Bu hareketli ortalama geçişinden kaçınmanın tek yolu, fiyatların mevcut ayda veya gelecek ayda yaklaşık 50.000 dolar olan kısa vadeli hareketli ortalamanın üzerine çıkmasıdır. Yaklaşan ve kaçınılması gereken hareketli ortalama geçişinden kaçınmamızın tek yolu bu.

BTC, yeniden fiyatının yüzde 50’sini kaybedebilir mi?

Trader, en son yedi aylık hareketli ortalama yirmi aylık hareketli ortalamanın altına düştüğünde Bitcoin’in (BTC) değerinin yarısını kaybettiğine dikkat çekti. Analist, bu kesişmeni en son gerçekleştiği tarihte BTC fiyatının yüzde 50’nin üzerinde düşüş yaşadığını belirterek bir sonraki hareketli ortalamaya kadar geri çekilme görüldüğünü söyledi. Bu hareketli ortalamanın yeniden kesiştiği anda BTC 40.000 dolar seviyelerinde el değiştirirse, bu yüzde 50’lik düşüşün yeniden tekrar edilebileceğini düşünüyor.

Vays ileriye dönük olarak, diğer traderları Bitcoin’de yüzde 50’lik bir düşüşün olasılıklar dahilinde olduğuna dair uyarıyor. BTC’nin Kasım 2018’deki gibi bir fiyat düşüşünü tekrarlayıp 40.000 dolardan 20.000 dolara düşmesinin ardından yükseliş trendine geçilirse şaşırmayacağını söylüyor. Yani trader, önce düşüş yaşansa da uzun vadede boğa görünümünü koruyor. Yazım sırasında Bitcoin, yüzde 0.4’lük bir düşüş ile 38.304 dolardan el değiştiriyor. Öncü kripto para biriminin son bir haftalık kazanımı yüzde 3.6 iken geçtiğimiz ay boyunca yüzde 20’lik bir kayıp yaşadığı gözlemleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir