Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.483
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.483
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Başarılı Analist Uyardı: Bitcoin Kışı Bu Tarihe Kadar Sürebilir!

Youtuber ve ünlü bir kripto para analisti olan Lark Davis, kripto para piyasasındaki çöküşün yakında sona erip ermeyeceği konusunda düşüncelerini paylaştı. Davis, şu anda “çılgın” olan Bitcoin piyasalarından da bahsederek geçtiğimiz günlerde yaşanan sert düşüşlerin, kripto para piyasaları için bir kapitülasyon günü olduğuna inanıyor. İşte detaylar…

Lark Davis, Bitcoin için kritik yorumlarını paylaştı

Lark Davis, Bitcoin’e yönelik paylaştığı en son tweet’inde, piyasa değeri ile en büyük kripto para biriminde düşüşün gelebileceğini düşünüyor. Davis, tweet’inde, “Bitcoin için 4 yıllık döngüler devam ederse 2024 için yeni yüksek seviyeleri bekleyebiliriz. Ancak 2 yıllık kışın ardından,” ifadelerini kullanarak aşağıdaki grafiği paylaştı. Analistin dikkat çektiği dört yıllık döngünün, dört yılda bir gerçekleşen halving isimli blok yarılanma etkinliği olduğunu belirtmekte fayda var. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere halving, en son 2020’nin Mayıs ayında gerçekleşmişti.

Kripto ve yatırım YouTuber Lark Davis, 13 Mayıs’ta yayınlanan en son videosunda ise kripto piyasası çöküşünün sona erip ermeyeceği konusunda spekülasyon yaptı.  Davis, “çılgın” Bitcoin (BTC) pazarlarına özel atıfta bulundu. Coinbase’e (göre, alıcılar sadece 24 saat içinde BTC’nin fiyatını 25.375 dolardan 30.000 dolara çıkardı. Davis, şu anda piyasalarda yaşanan korkulu duygulara rağmen satın almaya karar veren hevesli alıcılar nedeniyle fiyatın arttığına inanıyor.

Bitcoin’de kapitülasyon yaşandı mı?

Ayrıca BTC’nin kilit destek alanında günlük mumu kapattığı gerçeğine de değindi. Ek olarak, BTC son 24 saatte “sağlam” bir hacme sahipti – neredeyse 18 ayda görülen en büyük hacim görüldü. Bütün bunlar Davis’in, 12 Mayıs’ın kripto piyasaları için bir kapitülasyon günü olduğuna inanmasına neden oluyor. Davis, dünkü BTC arz artışına atıfta bulunarak iddialarını destekledi. Bu, BTC’lerini tutan insanların sonunda teslim olup varlıklarını sattıklarına inanmasına neden oldu. Davis, şu anda yatırım alanında bir katliam olmasına rağmen, ayı piyasasının dip noktasını tahmin etmenin neredeyse imkansız olduğunu söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir