Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.691
% 5.10
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.691
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Başarılı Analist, Bu Altcoin İçin Uyardı: Büyük Satış Görecek!

Popüler kripto YouTube kanalı Coin Bureau’nun Guy takma adlı sunucusu, altcoin projesi Polygon (MATIC) hakkındaki görüşlerini paylaşıyor.

“Satış baskısının çoğu Polygon Foundation’ından geliyor”

Analist, yeni bir videoda, dolaşımdaki MATIC arzının, yakın gelecekte herhangi bir ralliyi engelleyebilecek çapta, altcoin üzerinde oldukça önemli bir satış baskısı oluşturduğunu söylüyor. Analist, şunları söylüyor:

CoinMarketCap’ten alınan tarihsel veriler, MATIC’in dolaşımdaki arzının son dört ayda yaklaşık 600 milyon arttığını gösteriyor. CoinGecko’nun geçmiş verileri, MATIC’in dolaşımdaki arzının hiç değişmediğini gösteriyor. Ancak MATIC’in hakediş programı göz önüne alındığında bu pek olası değil.

Analist, gerçekte Polygon Foundation için hakediş sözleşmesinin aynı dönemde 600 milyon MATIC yayınladığını belirtiyor. Analiste göre, diğer hakediş sözleşmelerinin MATIC bakiyelerinin çok az değişmesi, hatta aynı kalması, satış baskısının çoğunun Polygon Foundation’ından geldiğini gösteriyor. Guy, MATIC’in satın almaları ve işletmeyi finanse etmek için geliştirme ekibinin yoğun harcamalarının kripto varlığının fiyatını etkileyebileceğini düşünüyor. Analist, görüşlerini şu şekilde açıklıyor:

Polygon Foundation’ın sattığı spekülasyonlar MATIC’in fiyatını son zamanlarda manşetlere taşıdı ve matematiği yaparsanız mantıklı geliyor. Geçen Ağustos ayında, Polygon Foundation zero-knowledge (sıfır bilgi) teknolojilerinin gelişimini finanse etmek için hazinesinden 1 milyar dolar değerinde MATIC tahsis etti. Polygon Foundation ayrıca Hermes Network’ü satın alması için 250 milyon MATIC’e ödeme yaptı.

“Satış baskısı, altcoin fiyat potansiyeli için korkunç bir tablo sunuyor”

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere Polygon’un Mir Protocol’ü satın alımı 250 milyon MATIC’e mal oldu. Analist, buna ek olarak Polygon’un 450 milyon dolarlık artışının bile aslında çeşitli kripto VC’lere tezgah üstü MATIC satışı olduğunu söylüyor. Analist, şunları kaydediyor:

MATIC’teki bu 450 milyon dolarlık hakediş planına ilişkin herhangi bir özel referans bulamadım, bu yüzden kilitlerinin açık olduğunu varsaymak zorundayım.

Guys, satış baskısının yakın gelecekte MATIC’in fiyat potansiyeli için ‘korkunç bir tablo’ çizdiğini ve herhangi bir rallinin büyük ölçüde talebe ve Polygon ağındaki gelecekteki gelişmelere bağlı olacağını vurguluyor. Analist, ek olarak şu bilgileri paylaşıyor:

MATIC’e olan talep düşüşte. Gördüğünüz gibi, Polygon’un PoS Blockchain’deki yeni cüzdan adreslerinin sayısı sabitlenmiş görünüyor. Daha da kötüsü, DeFi protokollerinde toplam değer kilitlendiğinden, Polygon’un PoS Blockchain’deki günlük işlemlerin sayısı aylardır düşüşte.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir