Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.034
% 3.31
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.034
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Başarılı Analist: Bitcoin’deki Düşüş Bu Tarihe Kadar Sürecek!

Tecrübeli kripto analisti Tone Vays, Bitcoin (BTC) yatırımcılarının önümüzdeki günlerde panikleyip BTC satabileceğini düşünüyor.

Ton Vays, Bitcoin için kritik bir zaman çizelgesi paylaşıyor

Yakın tarihli bir Youtube yayınında Vays, 121.000 izleyicisine, Bitcoin 30.000 dolarlık kritik psikolojik eşiğin üzerinde kalmaya çalışırken hem aylık hem de haftalık grafiklerin karanlık göründüğünü söylüyor. Tecrübeli analist, önümüzdeki yedi gün içinde Bitcoin yatırımcılarının kendilerini olası bir keskin satış baskısına hazırlamaları gerektiği konusunda uyarıyor.

Önümüzdeki hafta vazgeçmemiz için iyi bir şans var. 30.000 doların altından bahsediyorsak, o zaman… Bu harekete geçmek için iyi bir zaman olabilir. Bununla birlikte, 37.000 dolara dönmesi ve daha sonra bu yaz sonunda başka bir dibe vurması daha olasıdır. Bence bu, görsel olarak çok çekici bir tablo değil.

Yazım sırasında, Bitcoin fiyatı 32,145.83 dolardan işlem görüyor. 10 aydır görülmeyen bir dip bölgesinde işlem görüyor.

MRI indikatör analizi

Bir kripto para biriminin fiyat momentumunun devam edip etmeyeceğini veya tersine döneceğini gösteren momentum tersine çevirme indikatörünü (MRI) gözlemlemek faydalı olabilir. Önümüzdeki üç ay için Vays, olumsuz momentumun hakim olacağını tahmin ediyor.

Yayının bir kısmında analist şunları söylüyor:

MRI verilerine göre günlük grafik bir süre daha düşüşte kalacak. MRI sonuçlarına göre tahmin edilen yaklaşık dört ila beş günlük düşüş daha var. Haftalık ölçeğin dört veya beş hafta daha düşmeye devam etmesi olasıdır. Aylık ölçekte muhtemelen üç ay daha düşüş var.

Son olarak Vays, BTC’nin bu yıl Kasım ayında kabaca 25.000 dolar ile dibe vuracağını tahmin etmişti.

Yatırımcılar Bitcoin’e güvenecek mi?

Mevcut fiyat hareketlerinin yanı sıra yatırımcıların duyarlılığına bakıldığında, Bitcoin’in yakında başka bir düşüş görmek zorunda kalabileceği söylenebilir. Bu arada, bireysel yatırımcıların çoğu pozisyonlarından çıkmayı tercih ederken, El Salvador bilançosuna 15.5 milyon dolar daha Bitcoin ekledi. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Binance CEO’su Changpeng Zhao, piyasayı aşırı korku sardığı için yatırımcıları duygularını kontrol etmeye çağırıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir