Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.232
% 0.13
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.232
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

BarnBridge Nedir? BOND Nasıl Alınır?

BarnBridge nedir? BarnBridge (BOND), stabil coin ödünç verme ve DeFi hizmetlerine yoğunlaşan bir blockchain projesidir. Bu makalede BarnBridge nedir, ne sunar, BOND coin nedir, ne için kullanılır, avantajları ve dezavantajları nelerdir gibi sık sorulan soruların cevaplarına erişebilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için araştırıp derledik.

BarnBridge nedir?

BarnBridge, kullanıcılarına çeşitli merkeziyetsiz finans (DeFi) hizmetleri sunan bir blokchain projesidir. Platformun BOND coin isimli yerel bir kripto para birimi bulunur. Proje, DeFi alanında gördüğü bazı sorunları çözmeyi amaçlar. Platformun kullanıcıları, çeşitli yollarla kazanç elde edebilir. Proje, kullanıcılarının en gelişmiş pasif gelir elde etme hizmetine sahip olmayı hedeflemektedir.

Platformda çiftlik havuzları olarak adlandırılan belirli alanlar bulunur. BOND coin’i elinde bulunduran kullanıcılar, bu alanlara stabil coin yatırabilir ve bunları stake edebilir. Böylece yatırımcılar, faiz aracılığıyla pasif gelir kazanmış olur. Platformun 3 ana DeFi ürünleri bulunur. SMART Yield, SMART Alpha ve Smart Exposure ürünleri, kullanıcılara farklı risk oranlarına bağlı olarak hizmet verir. Platform bu şekilde her tür yatırımcıya erişmeyi amaçlar.

Platform, kullanıcılarına çeşitli kriterlere göre farklı düzeyde ödüller verir. BOND coin sahipleri, varlıklarını stake edebilir. Varlıkları fazla olan ve likiditesi yüksek havuzlara para yatıran kullanıcılar, daha fazla token ödülü kazanır. Bunun yanında proje, işlem yapmak isteyen tüm kullanıcılara destek sağlayan bir hizmeti bulunur. Kullanıcılar, akıllarında kalan soruları bu destek hattına sorarak hızlı dönüş alabilir.

BOND coin nedir? Ne için kullanılır?

BOND coin, BarnBridge platformunun yerel kripto para birimidir. Tokenin çeşitli kullanım durumları bulunur. Örneğin; BOND sahipleri, varlıklarını çiftlik havuzlarına kilitleyerek stabil coin olarak ödüller elde edebilir. Kullanıcılar, BOND aracılığıyla faiz geliri kazanabilir. Tüm bunların yanında BOND bir yönetişim tokenidir. BOND tokeni elinde bulunduran kullanıcılar, platformun geleceğini belirleyen karar alma süreçlerinde oy hakkı kazanır.

Böylece proje, merkeziyetsiz bir yapıyla yönetilir. Yazının yazıldığı sırada BOND coin, 57,8 milyon dolarlık piyasa değeriyle en büyük 534. kripto para konumundaydı. Bunun yanında, 10 milyon toplam arza sahip olan tokenin 6,3 milyonu dolaşımda bulunuyordu.

Avantajları nelerdir?

BarnBridge platformu sayesinde kullanıcılar, pasif gelir elde edebilir. BOND token sahipleri, havuzlarda kilitleyerek kripto paraların oynaklığından etkilenmeyen stabil coinler ile ödül kazanabilir. Platform, oldukça hızlı bir biçimde çalışır. BOND token aracılığıyla gerçekleştirilen sınır ötesi işlemler dakikalar içerisinde tamamlanır.

Dezavantajları nelerdir?

Proje, büyük oranda DeFi’ye odaklanmaktadır. dApp oluşturma gibi hizmetler sunmaz.

BarnBridge nedir? BOND coin nasıl alınır?

BarnBridge projesi ile ilgilenen yatırımcılar BOND coin’in listelendiği borsaları araştırmaktadır. Bu borsalar arasında Binance, Coinbase ve Gate.io öne çıkar. İlgili yatırımcılar, bu borsalardan birine üye olup cüzdanlarına para yatırarak BOND satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir