Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.535
% 3.19
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.535
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Band Protocol, Web3 Ortaklığını Duyurdu

Band Protocol (BAND), Web3 girişimleri kapsamında merkeziyetsiz sosyal ağlar projesi Desmos Network ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Kripto para piyasasının çalkantılı dönemlerine rağmen, Web3 sektöründe gelişmeler tüm hızıyla devam ediyor. Merkeziyetsizlik ve gizlilik odaklı bir platform ihtiyacı, sektörün oyuncularını rekabete sürükledi. Özellikle Twitter’ın Elon Musk tarafından satın alınmasıyla birlikte, Web3 projelerine ilgi artışı yaşandı. Binance borsası, bu fırsatı değerlendirmek için Bluebird adında bir vadeli yatırım seçeneğini devreye soktu. İnsanların yoğun ilgi gösterdiği Web3sektöründe, Band Protocol de öne çıkmaya başladı. Proje, son zamanlarda inanılmaz yükselişler gösterdi. Çalışmalarını sürdüren BAND, son ortaklığını da topluluğuyla paylaştı.

Band Protocol ve Desmos Network Ortaklığı

Merkeziyetsiz oracle platformu Band Protocol (BAND), Desmos Network ile oracle komut dosyaları için en yeni kullanım durumunu ortaya çıkaracak. Desmos ve BAND ekip üyeleri arasında, aylarca işbirliği gerçekleşti. Sıkı çalışan ekipler, BAND‘ın veri kaynaklarını kullanmanın yolunu buldu. Bu sayede Desmos platformunun kullanıcıları, Web2 sosyal medya ağlarından oluşturulan profillere bağlanabildi.

Gizlilik ve merkeziyetsizlik ilkeleriyle kurulan ortaklık, kullanıcıların profillerini merkezi sosyal ağlara bağlama imkanı tanıyacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Band Protocol, Web3 Ortaklığını Duyurdu” te bir düşünce

  1. Pingback: Telegram, Merkezsiz Finans Sektörüne Adım Atıyor – COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir