Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$67.106
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 67.106
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bancor, piyasadaki gerginliği göstererek “Geçici Zarar Korumasını” askıya aldı

 

Investing.com – Merkezi olmayan finans ağı Bancor, Pazartesi günü yaptığı açıklamada “zararlı piyasa koşullarını” gerekçe göstererek Geçici Kayıp Korumasını, lansmanı üzerinden bir ay geçmemişken askıya aldığını söyledi.

Çoğu kripto para biriminin fiyatı, yüksek küresel faiz oranları döngüsünün baskısı altında düşerken Bancor, likidite sıkıntılarıyla baş etmeleri için kripto spekülatörlerine – genellikle türevlerin kullanımı yoluyla – token bazlı yüksek ödüller sunan platformların en yenisi. Celsius Network, Finblox ve Babel Finance dahil olmak üzere çeşitli kredi platformları, son sekiz günde benzer tedbirler duyurdu.

Pazartesi günü yaptığı açıklamada Celsius, operasyonları yeniden başlatmak için tahmin edilenden daha fazla zamana ihtiyacı olacağını söyledi.

Pazarlama sloganı “En sevdiğiniz token’lerde güvenli DeFi getirileri kazanın.” olan Bancor bunun, “protokolü ve kullanıcılarını korumak için” geçici bir karar olduğunu söyledi.

Geçici Zarar Koruması mekanizması, birden fazla token’den oluşan likidite havuzlarındaki mevduat sahiplerini, havuzdaki bireysel token’lerin değerindeki büyük dalgalanmalara karşı korumak için tasarlanmıştır; bu, genellikle belirli bir token’deki genel likidite ile ilişkilidir. Ancak dört yılın en büyük kripto satışı bağlamında garanti vermenin, tasarımcıların hayal ettiğinden daha zor olduğu görüldü. Bitcoin hafta sonu 20.000 doların altına düşerek bu yılki kayıplarını %55’in üzerine çıkarırken Bancor’un kendi token’i BNT, 2021 zirvesine göre değerinin yaklaşık %95’ini kaybetti. Yılın başında 3,34 dolar iken Pazartesi günü 52 sentin altına düştü.

Bancor, blok zincirinde “manipülatif davranış olmasa da anormallikler” tespit ettiğini söyleyerek bir veya daha fazla katılımcının token’de açığa satış yaptığını ima etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir