Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.980
% 2.67
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.980
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Balinaların En Çok Aldığı Altcoin’ler Belli Oldu: İşte Liste!

Derin cepli kripto yatırımcıları, piyasa toparlanmasının ortasında Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC), Loopring (LRC) ve diğer küçük sermayeli altcoin projelerini avlıyor. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Balinalar, gözlerini mailyarder destekli bu altcoin projesine dikti!

WhaleStats’tan gelen yeni veriler,  MATIC sağlıklı fiyat rallilerinden keyif aldığı için, kripto paranın son 24 saat içinde en zengin Ethereum sahipleri arasında popüler olduğunu gösteriyor. MATIC, balina tahtasında bir numaralı işlem gören token olarak LINK’in yerini aldı.

Ethereum balinaları Cuma günü MATIC’i düzenli aralıklarla milyon dolarlık alımlarla satın aldı. Var olan dördüncü en büyük Ethereum balinası, yaklaşık 4,73 milyon dolara 2.838.000 MATIC satın aldı. Başka bir işlemde, bir balina 2 milyon dolar değerinde MATIC tokeni satın aldı. Üçüncü bir balina, ayrı bir işlemde 1,5 milyon dolar değerinde MATIC satın aldı.

Ethereum balinalarının son yedi gün içinde en çok satın aldığı altcoin’ler!

Ethereum balinalarının son yedi gün içinde en çok satın aldığı en iyi tokenlerin listesine bakıldığında MATIC, ortalama 41.220 dolarlık alım miktarıyla beşinci sırada yer alıyor. Ethereum balinaları yedinci sırayı Loopring’e (LRC) veriyor. Loopring, herkesin sıfır bilgi (ZK) kanıtlarını kullanarak Ethereum ağında borsa oluşturmasına izin vermeyi amaçlayan bir Ethereum tokenidir.

Render Token (RNDR), ortalama 7.197 dolarlık satın alma tutarıyla sekizinci sırada yer alıyor. RNDR, modern bir GPU’ya sahip herkesin tokenler karşılığında işleme gücüne katkıda bulunmasına izin vermeyi ve buna karşılık sanatçılar, tasarımcılar ve araştırmacılar için GPU hesaplamasının ölçeğini ve kullanılabilirliğini artırmayı amaçlamaktadır.

Balinaların avladığı kripto paraların listesi!

Dokuzuncu sırada yer alan Sushi (SUSHI), merkezi olmayan borsa SushiSwap‘ın yerel tokenidir. Ortalama olarak, ETH balinaları son yedi gün içinde 6.735 dolar değerinde SUSHI satın aldı. Listedeki diğer kripto paralar, Ethereum’un kendisini ve bir dizi sabit kripto parayı içeriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir