Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.161
% 0.06
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.161
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Balinalar Trilyonlarca SHIB Satıyor! Ünlü CEO Arkasında Mı?

Kripto piyasası zor günler yaşarken, bir balina 5 trilyon Shiba Inu (SHIB) sattı. Bu miktarda token satışı meme coin’inin fiyatından ciddi düşüşe neden oldu. Haliyle piyasada bu balinanın kim olduğu tartışma konusu oldu. Söylentiye göre bu düşüşün arkasındaki kripto balinası Tron CEO’su Justin Sun!

Gizemli balina sattı, SHIB fiyatı sert düştü!

Kripto piyasası kan kaybetmeye devam ederken TRON’un kurucusu Justin Sun, son Shiba Inu (SHIB) düşüşünden sorumlu tutuluyor. Meme coin’inin fiyatı basın zamanında son 24 saat içinde %13, haftalık bazda ise %45 değer kaybetti. Shiba Inu, bugün içinde fiyatına bir sıfır daha ekleyerek 0.000009145 doları gördükten sonra biraz toparlandı ve yazma sırasında 0.00001084 dolardan işlem görüyordu.

Coinmuhendisi.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere, küresel kripto piyasasındaki yaygın satış, kripto piyasasının gün içinde -%16,06 oranında değer kaybederek 1,19 trilyon dolara düşmesinden bu yana devam ediyor. Shiba Inu da dahil olmak üzere dünyanın tüm büyük kripto para birimleri, tarihin en kötü satışını yaşadı. Satış yoğunlaştıkça, Shiba Inu tokeni son 24 saat içinde değerinin -%13’ünden fazlasını kaybetti.

Etherscan.io veri raporlarına göre, SHIB fiyatındaki bu keskin düşüş, gizemli BNB balinasının son 24 saat içinde iki önemli işlemde 52.900.000 dolar (5,.90 milyon dolar) değerinde 5 trilyon SHIB satmasından sonra geldi.

Gizemli balina TRON’un kurucusu Justin Sun mı?

Bununla birlikte gizemli balinanın cüzdanında hala 31.440.000 dolar (31,44 milyon dolar) değerinde 3 trilyon Shiba Inu tokeni bulunuyor. Balinadan gelen bu büyük satışın ardından, piyasada bu gizemli cüzdanın TRON’un kurucusu Justin Sun’a ait olduğu söylentileri dolaşmaya başladı.

Eski SHIB Growth Breed Üyesi olan Gossip SHIB bile bu gizemli BNB cüzdan adresini fark etti ve Justin Sun’dan onu etiketleyerek ve işlemlerin ekran görüntülerini tweet’inde paylaşarak gerçek hikayeyi açıklamasını istedi:

justinsuntron bugün SHIB dalışının arkasındaki kötülük mü? Komplo mu, gerçek mi? Dalış sırasında böyle görünüyordu.

Basın zamanında TRON kurucusu Justin Sun’dan doğrulayıcı veya yalanlayıcı herhangi bir henüz bir cevap gelmedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir