Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.639
% 3.37
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.639
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Balinalar Şimdi Bu 15 Altcoin’i Stokluyor: İşte Tam Liste!

Sekiz yılı aşkın süredir sessiz kalan bir Bitcoin (BTC) balinası, 30 milyon dolardan fazla BTC’yi hareket ettirerek gözleri tekrar balina çevirdi (14 Mayıs). Hafta başından bu yana yaşanan gelişmeler, toplam piyasa değerinde 1,2 trilyon dolara eşlik ettiği için altcoin balinalarının davranışlarında değişiklikler gözlemleniyor.

Ethereum balinaları düşüşte MANA, COMP ve SAND satın aldı

Balina botları tarafından sağlanan verilere göre, Bitcoin’in yaklaşık %3 düşüşte olduğu ve 30 bin doların altında işlem gördüğü 14 Mayıs’ta balinalar tarafından birden fazla işlemde 43.600’den fazla Bitcoin satın alındı. Bununla birlikte tekrar 30,500 dolara ulaşan Bitcoin’i ortalama %3’lük yükselişe altcoin’ler takip ediyor. Ethereum balinaları ise bu süreçte MANA, COMP, MATIC, SAND, FTM ve GALA başta olmak üzere bir dizi altcoin’i satın almaya devam etti. Aşağıdaki WhaleStats tablosu, 15 Mayıs’ta, Ethereum balinaları arasında en fazla hangi altcoin’lerin satın alındığını gösteriyor.

Stablecoin’ler USDT ve USDC ilk sıralarda yer alırken, metaverse coin’lerin ağırlıkta olduğu listenin genel görünümü:

  1. Tether (USDT)
  2. USD Coin (USDC)
  3. Ethereum (ETH)
  4. Decentraland (MANA)
  5. Compound (COMP)
  6. Polygon (MATIC)
  7. The Sandbox (SAND)
  8. Fantom (FTM)
  9. Gala Games (GALA)

En çok satın alınan küçük hacimli altcoin projeleri

Aşağıdaki tablo, geçen haftadan bu yana balinalar arasında en çok işlem gören küçük hacimli altcoin projelerini gösteriyor. Bu altcoin’ler 5-15 milyon dolar arasında piyasa değerine sahip ve tipik balina token’leri PENDLE ve PAR’dir.

Beşinci sırada yer alan LUNA (Wormhole), Ethereum, Solana, Terra, BNB Chain, Polygon, Avalanche ve Oasis dahil olmak üzere birden fazla chain’e bağlanan genel bir mesaj iletme protokolüdür. Listenin genel görünümü şu şekilde:

  1. Pendle (PENDLE)
  2. PAR Stablecoin (PAR)
  3. MoonRabbit (AAA)
  4. DeGate Token (DG)
  5. LUNA (Wormhole)

Ethereum balinaları arasında popüler olan Shiba Inu (SHIB), son günlerde geçen haftalara kıyasla büyük satın alımlar görmedi. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, Shiba Topluluğu, neredeyse 1 milyara ulaşan token burn operasyonlarıyla SHIB token’i destekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir