Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.961
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.961
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Balinalar Neden Sürekli Shiba Inu Alıyor? İşte Önemli Detay!

Ethereum balinaları her zaman meme coinlerde büyük pozisyonlar almıştır. Shiba Inu ve Dogecoin gibi kripto paralar, ETH arzının büyük bir kısmını elinde tutan bu balinalardan büyük sevgi gördü. Düşüş trendleri boyunca bile, bu balinalar bu meme coinlere sevgi göstermeye devam ettiler ve bundan sapmadılar. Aynı şekilde, coinmuhendisi.com’un aldığı bilgilere göre son zamanlarda bir Ethereum balinası da SHIB’ye yükleniyor.

Ethereum balinası 1 milyon dolarlık Shiba Inu satın aldı

Son zamanlarda, bir Ethereum balinası Shiba Inu satın alma çılgınlığına girişti. Bilgiye göre, Ethereum (ETH) balinası 1 milyon dolardan fazla SHIB satın aldı. Toplamda, balina tarafından alınan 49.6 milyardan fazla SHIB tokeni vardı ve bu, satın alma sırasında toplam dolar değeri 1.094.317 dolar oldu. Bu satın alma, meme coinin geçen yıl tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından bu yana sürekli bir düşüş trendinde olduğu gerçeği göz önüne alındığında önemlidir. Bununla birlikte, pazar korkuluyken her zaman çantalarını doldurmayı seçen Ethereum balinaları için olağandışı bir durum değil.

Yukarıda bahsedilen balina, Shiba Inu söz konusu olduğunda en iyi Ethereum balinalarının yaptığı tek dikkate değer şey değil. Ayrıca dijital varlığı satın alma ve biriktirme işlemlerini de hızlandırdılar. Ethereum balinalarının elindeki en büyük token olarak tahttan indirilen SHIB, bu unvanı hızla geri aldı. Ethereum balinaları, yalnızca son 24 saat içinde meme coin’deki işlem faaliyetlerini artırdı ve ardından dijital varlığı, ETH balinaları arasında dolar değerine göre en büyük token olarak bıraktı. Şu anda, bu balinalar, aralarında 575 milyar tokenin üzerinde 16 milyon dolardan fazla SHIB tutuyor.

Balinaların aratan faliyeti dikkat çekiyor

Balinaların artan faaliyeti, coinde yaklaşan bazı olumlu hareketlere işaret edebilir. Genellikle, büyük cüzdanlar herhangi bir kripto para biriminde satın alma çılgınlığına gittiğinde, önemli miktarda madeni parayı dolaşımdan çekerler ve kıtlık yaratarak değerin yükselmesine neden olurlar. Burada durum bu olabilir. Topluluğun SHIB’yi yakmaya devam ettiği hızlanan oran ile birleştiğinde, azalan arz fiyatının hızla arttığını görebilir. Bununla birlikte, tüm kripto piyasasının düştüğü göz önüne alındığında, son birikim eğiliminin fiyat üzerinde fazla bir etkisi olmayabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir