Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.800
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.800
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Balinalar, Kan Banyosunda Bu Altcoin’lerden Topluyor!

Altcoin piyasasındaki en güçlü düzeltmelerden biri gerçekleşirken, balinalar cüzdanlarını Shiba Inu (SHIB) ve Ethereum (ETH) ile büyütmeye devam ediyor. Bu haber meme token için oldukça olumlu çünkü Shiba Inu hafta sonu toparlanma rallisi yaşıyordu ve daha sonra Pazartesi günü finans piyasalarının açılmasıyla durakladı. Ethereum ise balina birikimde rekor düzeye ulaştı. coinmuhendisi.com olarak WhaleStats ve Santiment verilerin aktarıyoruz.

Dev cüzdanlar altcoin birikimlerini sürdürüyor

Balinaların satın alınması hem piyasa düşüşünü satın almayı hem de piyasadaki toparlanma rallisini desteklemeyi hedeflemiş olabilir. Ancak TradingView grafiği, büyük satın alımların, SHIB’yi piyasanın ana eğilimini takip etmekten kurtaramadığını gösteriyor. Meme token hafta sonu neredeyse %16 yükselirken, daha sonra hızla 0.00002 doların altına geriledi ve Ekim 2021’in başından beri görmediği bir değere ulaştı.

Shiba birinciliği geri kazanamadı

Shiba Inu, Ethereum balinaları arasında en büyük token pozisyonu olarak ilk sırayı geri almaya “çalışırken”, FTX borsasının kripto para birimi FTT tarafından 1,3 milyar dolarla geride bırakıldı. Piyasadaki son düşüşün ardından, Shiba Inu varlıklarının değeri önemli ölçüde düştü ve şu anda 1,1 milyar dolar değerinde; bu, balinaların yaklaşık 1,2 milyar dolar değerinde token tuttuğu Ekim ayındaki %1.000’lik koşudan bu yana en düşük nokta.

Balina birikiminde artık yeni bir rekora ulaşıldı

Santiment on-chain analitik ajansı, fiyat 2.270 doların biraz altında kaldığından, borsa dışı en büyük balinaların Ethereum biriktirmeye devam ettiğini bildirdi. Firmanın verilere göre, borsa dışı en büyük cüzdanlar “zayıf ellerden” ETH satın alıyor ve şu ana kadar mevcut fiyat düşüşünde 26.22 milyon ETH biriktirdi. Santiment tweet’i ayrıca, borsa dışı cüzdanların, merkezi kripto borsalarına dayalı cüzdanları gölgede bırakmaya devam ettiğini gösteriyor. Verilere göre şu anda Ağustos 2015’ten bu yana en düşük Ethereum miktarını elinde tutuyor; 3.52 milyon token. Bu, şu anki 2,221 dolar fiyatıyla 59,506,957,092 dolar değerinde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir