Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.030
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.030
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Balinalar, Görülmemiş Oranda Bu Altcoin’de Al-Sat Yapıyor!

Ethereum balinaları, Ocak ayından bu yana en yüksek bir günlük balina aktivitesine işaret eden büyük miktarda ETH işlemi yapıyor. Altcoin piyasasındaki kayıplara rağmen, Ethereum balinaları bu yılın Ocak ayından bu yana görülmemiş bir oranda ETH alıp satmakla meşgul.

İşlemler Ocak ayından bu yana en yüksek noktaya ulaştı

Santiment’ten alınan verilere göre, Ethereum balinaları Çarşamba günü her biri 1 milyon doların üzerinde olan toplam 2.956 işlem gerçekleştirdi ve yaklaşık beş ayın en yüksek balina işlemlerinin günü oldu. Balinalar, tipik olarak 1 milyon ila 10 milyon dolar arasında fon sahibi cüzdanlardır.

Veriler, ETH/Bitcoin (BTC) çiftinin, piyasa ve genel duyarlılık üzerinde aşağı yönlü baskı oluşturmaya devam eden Terra çöküşüne rağmen, göreceli güç gösterisine devam ettiği bir dönemde geliyor. Haftanın ilk günlerinde, 6 Mayıs’ta ETH/BTC üç haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Özellikle hem Bitcoin hem de Ethereum, Santiment’in “tarihi alım bölgeleri” dediği bölgeye yaklaşırken, büyük bir kırılmaya da işaret ediyor.

Altcoin piyasası düşerken, meşgul olanlar sadece Ethereum balinaları değil

Glassnode’dan alınan verilere göre Çarşamba günü, balina cüzdanlarından borsalara en büyük bir günlük Bitcoin (BTC) transferi gerçekleşti. Belobaba kripto hedge fonunun baş yatırım yetkilisi Carlos Gomez, bu tür bir piyasa faaliyetinin kripto yatırımcılarının mevcut piyasa düşüşünün dibini fark ettiklerinden daha yakın olduğu anlamına gelebileceğini söylüyor.

Gomez, yukarıdaki grafiğin, balinaların zayıf eller için avlanmaya devam ettiği anlamına gelen “büyük hodl’ların çoğunun belirli bir 24 saatlik pencerede açıkça koordineli bir hareket” gösterdiğini söyledi. Dibin iyi ve gerçekten içeride olup olmadığını söylemenin zor olduğunu da sözlerine ekliyor. Ancak, kripto hedge fon yöneticisine göre BTC, ETH ve daha geniş altcoin piyasası bir sürede daha seviyelerde işlem görebilir:

Son kanıtlar bundan çok uzak olmadığımızı gösteriyor – tek şey şu ki, buralarda yaşamak zorunda kalabiliriz. Tekrar yükselmeden önce birkaç hafta boyunca bu seviyelerde işlem görebiliriz.

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, UST fiyatını sabitlemek üzere kalan UST’yi yakmak için yeni bir teklif başlatıldı. Ayrıntıları bu makalede el aldık.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir